Prosím o pomoc

06.01.2010

Milé maminky, potřebovala bych poradit. Když se Peťulka narodil, tak v noci vydřel spát i pět hodin vkuse. Teď mu budou čtyři měsíce a budí se mi po hodině. Pláče a uklidní se akorát u prsa. Trošičku se napije a pak spinká zase hodinku vklidu a nanovo. Nevím co s ním. Je možné, že mu mateřské mléko nestačí? Přemýšlela jsem o nějakých příkrmech ale nevím. Protože přes den kojíme třeba až po čtyřech hodinách.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,a nebolí ho třeba bříško,nebo nerostou mu zoubky.Prožívám něco obdobného,můj syn od šesti měsíců špatně spí v noci,a také se uklidní pouze u prsa,jen se trošku napije a spí dál,teď je mu osm a něco měsíců.Jinak mi vydržel spát nádherně celou noc,no za tu dobu mu vylezlo 6 zubů,a první 2 měl ve 3,5 měs.Už si říkám,kdy to skončí a konečně se v noci taky vyspim,jako dřív,nechávám si o tom jen zdát.U nás to z hladu není,dostává na noc kaše.
Hodně štěstí.

Ahojky, já mám malou taky 4měs, je měsíc na UM a 3 noci jsem teď nespala, protože je neklidná a nervózní a taky nevím proč. Přes den je naprosot v pohodě, usne taky hezky a pak to začne....a ráno, až se jako princezna probudí, rozdává úsměvy na všechny strany. Vůbec nevím, proč se to děje, jen se nemůžu dočkat, až opět budeme jen 2x za noc krmit :-)

zkus kojit častěji přes den...on to potom dohání v noci.. nebo je mu smutno a chce cítit maminku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka