Že by poslíci?????

22.12.2009

Ahojky holky, po delší době všechny zdravím :a: a netradičně nemám nic ani ohledně plínek, ani ohledně toho, jak probíhají naše těhu týdny :///: mám takovej malej dotázek.... předem prosím, aby mě nikdo neděsil a nenadával mi, že třeba nesedím už dávno u doktora...... znáte to, prvorodička, tak teď asi budu trošku plašit..... :D .... máme se s Plaváčkem dobře, dneska jsme měli v práci vánoční poradu a na té poradě mě začal pobolívat podbřišek, stejná bolest jako na ms.... ne nijak silná, ani se nijak nestupňovala, prostě jen pobolívalo bříško..... říkám si, to je divný, jsem v klidu, žádnej stres ani námaha.... no nic, pak jsme to ukončili já přišla do kanclu a v pohodě a najednou jak delší dobu sedím, tak zase...... :jawdrop: no krátce a stručně, mírně mě pobolívá podbřišek jako na ms, bolest se holky nestupňuje, není nijak silná, když vstanu a projdu se, tak to přestane...... myslíte, že by to mohly být už poslíčci? předem říkám, že mě doteď netrápilo vůbec nic, kromě zaražených prdíků :s: ani tvrdnutí bříška nevím jak vypadá..... kámoška už mi radila, že měla něco podobného, ale ve 22tt, ale že se jí to stupňovalo, tak šla k doktorovi a prý slabé kontrakce :jawdrop: tak se teď trošku pozoruju a kdyžtak bych si zajela na pohotovost.... ale ptám se ještě tady, jestli tu není někdo zkušenej, kdo vyplašenou prvorodičku uklidní, že má dát nohy na stůl a odpočívat a bude to ok :s: jinak se mějte všechny krásně, užijte si krásný svátky a do nového roku přeju předčasně vše nej, ale my se tu určo ještě uvidíme :one: díky moc, kdo dočetl až sem :a: :h: :+^*:

Ahoj Lulu :a: Taky jsem řešila tenhle problém s lehkýma kontrakcema,které se nijak nestupňovali.Můj dr.mi napsal magnésko a říkal,že to tak může být.Dokonce tyhle bolesti v podbříšku může vyvolat i delší sezení nebo stání!! :#o: Občas mě to ještě přepadne,ale po chvilce to přejdě.Prý se procvičuje děloha a připravuje se na porod. :)

Ahojky Lulu,tak i já se přidám s tím,že pokud se to nestupňuje,a není to silná bolest,můžeš být v klidu.Mě to taky některé dny trápí,zrovna teď si říkám,že mě to břicho pobolívá,asi to zalomím a půjdu se natáhnout.Přejeme krásné Vánoce :a:

Ahoj lulu,
chci tě uklidnit, že to nic není... :n: Mě pobolívá v podbříšku už od soboty každý večer a dneska mě pobolívá tak nějak už od rána, ale určitě není naškodu být v klidu...Dneska jsem to říkala svému :*8*: a nic to prej není, pokud se to nestupňuje. Mě se to také nesupňuje a bolest to je fakt mírná a jak píšeš jako při ms :dance:

In reply to by jancina

Janci děkujuuuuuuu za uklidnění :one: jako kdyby se to stupňovalo, tak letím hned k doktorovi, to je jasný..... nebo kdybych byla kolem 20tt tak plaším o hodně víc.... ale takhle si říkám, že se to tam prostě chystá a hold to asi budou poslíčci....... tak díky ještě jednou a pohlaď pupínka :a: :h:

In reply to by lulubar

Nemáš za co, asi už nás trápí poslíčci :c: ....Ikdyž si říkám, jestli to není brzo :s: Ale jak píšeš, kdyby se to stupňovalo, tak šupky dupky k doktorovi :*8*: Přeji pohodové bez poslíčkové Vánoce :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka