První těhotenská kontrola u dr. a už je něco špatně. Mě je hrozně. co bude dál?

16.12.2009

Ahojky holky, tak jsem tu včera nebo předevčírem psala radostnou novinu že jsem těhu, ale dnes už tak radostnou novinu nemám jsem z toho celá špatná a nevím co si myslet. Nejraději bych pořád jen brečela a brečela i když možná zatím nemám důvod, nevím :r: Dnes jsem byla u dr. s tím, že v pátek 11.12. měla dorazit potvora :spid: , ale že nedorazila a těhu testy mi vyšli pozitivní :one: Jenže on na ultrazvuku nic neviděl, tak mě žene do nemocnice na velký ultrazvuk aby se dalo vyloučit mimoděložní těhotenství :r: Holky já se hrozně bojim a nevím na čem jsem. On říkal, že je třeba ještě možná brzo aby to ulttrazvuk viděla, ale co když ne? MS měla dorazit 11.12. a nedorazila je to 6 dní test jsem dělal v pondělí to je tři dny a ještě není na utz nic vidět, myslíte, že je ještě brzo já mám hroznej strach. Příjde mi, že čárka příliš nesílí, ale ani neslábne. Já se v tom nevyznám v pondělí byla taková slabá(1. testování). Dnes ráno jsem dělala testy a přišlo mi, že jsou slabší než ty v pondělí, ale nedalo mi to a tak jsem teď udělala ještě jeden a ten mi příjde, že zesílil. Tak já nevím co si o tom mám myslet. Mám hrozný strach, že je vážně něco špatně. Co znamená, když test slábne, nebo nezesiluje?
Ve zprávě od dr. je napsáno: NEKRVÁCÍ, GRAVITEST POSITIVNÍ, VULVA KLIDNÁ, NA ČÍPKU TZ, HRDLO UZAVŘENÉ, DĚLOHA V AVF LEHCE ZVĚTŠENÁ, VLEVO PLNĚJŠÍ POHMAT, VPRAVO 0. CYTO C 695.
Holky moc tomu nerozumim co znamená děloha v avf, a cyto c 695? Děkuji, jsem ráda, že tenhle web existuje :a: :a: :r:
P.S doktor říkal, že pokud to na velkým utz bude v poho, že si za měsíc mám dojít pro těhotenskou průkazku. Tak mi prosím držte palce :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka