Pomoooooc to mé dítě se snad upláče......

11.12.2009

Ahoj holky ta moje prdelinka malinká brečí po každém kojení,už jsem vyzkoušela vše a tak jediný dotázek kdo dáváte SAB SIMPLEX kapičky prosím jak často,před či po kojení a kolik díky Ivča

ahojky ak nam sab pomohl, babycalm vubec, probiotika nic moc. Na 2 dny jsem sab vysadila a co se delo pak bych nikomu neprala, kolika jak prase :(

Ahoj. Tak já sabsimplex taky dávala. Má se dávat tal pět deset minut před kojením asi 9 až 12 kapet podle věku dítěte. Ale abych se přiznala, tak nám moc nepomohli. Malou bříško stejně bolelo. Už jsem byla zoufalá a dala bych nevím co zato, aby už jí nebolelo. Atak jsem koupila probiotické kapky s tím, že udělám všechno pro to, aby už jí bříško nebolelo. A světe div se ono to zabralo téměř okamžitě. Od té doby jsem ji je dávla každý den 5 kapek a byl klid. Jednou jsem jí je zapomněla dát a malou hned začalo bolet bříško. Jsem fakt ráda, že jsem ty peníze obětovala.

In reply to by timinka těhulinka

Jo dají se koupit v každé lékarně. Není to na předpis, protože je to jako doplněk stravy. Upravuje mikrofloru ve střevech. Jinak stojí Mezi 600-700,-. Je to docela dost, ale já už byla vážně zoufala vzkoušet cokoli a holky tady je strašně chválili. Pokud máš možnost se dostat do Polska, tak tam stojí mezi 250-300,-. Malá měla zase bolení, tak jsem je šla koupit okamžitě a neměla čas jezdit do Polska. Můžu s kliným svědomím říct, že to nebyly vyhozené peníze a kdybych o tom věděla dřív, tak jsem ji dva měsíce zbtčně netrápila.

nam sab pomaha a davam ho jen kdyz je problem a za chvilku je klid
dala bych ho pred jidlem a ja davam tak 10kapek
a vyradila si z jidelnicku vse co nadyma?
drzim palecky at se ji to spravi
:a:

my jsme měli to samé.. Bohužel některá miminka na to hodně trpí..... A hlídáš si co jíš????? :hu:

In reply to by timinka těhulinka

to ti věřím, naše Emi s tím hodně trpěla skoro do pěti měsíců a já měla pocit, že jsem byla pořát jak na dietě.....
Pak se to začalo pomalu zlepšovat, ale já si nedovolila udělat jídelní prohřešek a pak už to bylo v pohodě.
Nám ty kapičky taky nijak extra nepomáhaly.... Cvičili jsme nožičkama a masírovali bříško a pak jsem jí nosila v poloze na tygříka a to ji taky trošku ulevovovalo :C]]:
Držím palečky, bude líp :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky