Ovulační test

01.12.2009

Ahoj, holky máte nějaké zkušenosti s ovulačními testy, co se prodávají v lékárně? Uvažuji o tom, že si je půjdu koupit, abych aspoň věděla jestli mám ovulaci. I když mám pocit, že ji ani mít nemůžu, když pořád chodím na vyvolávačky a nefunguju normálně. Už mě to pětiměsíční čekání nějak zmáhá.

Na ovu testy se vykašli. Nefungujíííííííí! Je to jen vyhození peněz. Taky doporučuji kapky na srovnání cyklu. Nejlepší jsou gynodren. Stojí 347,- a navodí ovulaci a srovnají cyklus i těm, které nikdy ovu neměli. Moje sestřenka díky tomu otěhotněla a to si s ní už ani doktoři nevěděli rady. Já si je taky objednala, aby sem mi zkrátil cyklus z 33 dní aspoň na 30. No ale ani jsem je nestačila brát. Objednala jsem je před 14 dny. Po týdnu přišli a já v neděli zjistila, že jsem těhu. :-)

a nezkousela jsi nejake bylinne kapky nebo homeopatika na podporu ovulace a srovnani ms cyklu?Ja bych ti poradila tohle nez do sebe rvat hormony a jak tu pises stejne bez vysledku.

In reply to by petra.

to je dost malo na to ze nemas cyklus jak ma byt .Doporucila bych ti bud homeopatika folliculinum nebo kapky femigard popripade gynec. Jo a mimochodem jsem tu dostala tip na cinskou tradicni medicinu kterou jsem si objednala ,vyuzivala a ted cekam na vysledek. Nechci jeste nic zakriknout ,ale myslim ze funguji.Kdyby jsi chtela odkaz napis poslu.Nejsou ani drahe a myslim ze pomahaji.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky