Clostík

30.11.2009

Ahoj holky,

čtu Vás už dlouho, asi před 14 dny jsem vkládala také příspěvek graf BT. MS bohužel dorazila, takže míříme se snažením do dalšího měsíce. Dnes mi Dr. napsal clostík, mám ho brát 5-10 den cyklu-jednu tabletu ráno, jednu večer. Vím, že spousta z Vás clostík bere. Nevíte potom zhruba po kolika dnech je ovulace. Vím, že je to asi u každé jinak, ale aspon nějak zhruba. Za každou odpověd děkuji. Už je to snažení zdlouhavé a doufám, že se nám to všem už brzo povede:-)))).

ahoj tak já jsem s clostíkem měla ovulku až 18 dc.ale beru jen jednu tabletu denně 5-9 den cyklu.tak nevím jestli proto jsem ji měla až 18.tak snad ti pomůže a brzy si těhulka :)

Ahojky,já taky brala clostík 5-10 DC a ovulku jsem většinou měla 15-17 DC vždy 15 dc v měsíci jsem chodila na kontrolní sono jestli zrajou folíky, brala jsem ho 6 měsícu ted jsem první měsíc bez clostíku :spid: má spoždění 4 dny tak snad už nedorazí.
Přeji brzo miminko do bříška :a:

In reply to by Romana Fitzkova

Ahojky, tak jsem zvědavá. Já vím, že nečekáš MS, čtu to tady každý den, tak budu držet palečky, aby nedorazila, takhle před Vánocema se to ani nehodí:-))). Já jsem zvědavá, zda se nám to potom nějak s clostíkem podaří. První dítko se nám podařilo první měsíc jen dvěma pokusy a ted to nějak nejde...

ahoj, taky jsem to brala takhle a přesně 17. den došlo k oplodňění, den předtím byl vidět dominantní folikul na UTZ :-) Ale hlídala jsem si to bazálkou a ta mi na to nesedí, takže babo raď..

In reply to by simka

Jojo, brala jsem ho tři měsíce a nakonec se zadařilo :-) Je to sice svinstvo, ale zabírá :a: Když si vzpomenu, jak jsem měla rozostřený vidění, vrážela do futer u dveří a zakopávala o pejska, který stál metr ode mě, tak se musím smát. Stálo to za to. Držím palce, ať se zadaří :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka