PREGRYL 5000

25.11.2009

Prosím o radu, kdo mají zkušenost.
bude to tři roky co se snažíme o třetí mimčo a přitom jsme oba v pořádku prošli jsme vším od A po Z a boužel nás to čeká asi znova :r: hormony spermo máme za sebou a všechno ukázkové , ovulka jak má být ,MS na den.
Ale chci se zeptat na lék pregnyl 5000 j. ?? v pondělí mi ho doktorka dala, včera v 20.00 byl píchnut mojí kamarádkou a naplánovala nám sex od čtvrtka 8.00 po dvanácti hodinách až do soboty a zajímalo by mě komu se to s tímto lékem povedlo hned napoprví??? pokud ani to nepomuže čeká mě v lednu zase laparo a pak už jedině pomoc odborna
moc děkuji za odpovědi :a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky ja mela 10 000 jednotek pregnylu v pa v 7 rano mi ho pichla kolegyne mno a v sobotu v 9 jsem sla na inseminci nicmene aj sme se kazdy den snazili doma a zadarilo se na poprve nevim zda inseminaci ci nama, ale to je jedno takze hodne stesticka at se povede :one:

In reply to by MAKYMAC

Neplakej raduj se ze dve ditka mate... moje to bude prvni a zaroven posledni a i kdyz mam strach snazim si to tehu uzit....
A pokud se uz dve povedly urcite se povede i to treti uvidis.... co jsem sama zjistila kdyz jsem to fakt moc chtela telo fungovalo jako blok a kdyz jsem tomu neverila povedlo se neco na tom tedy opravdu je

In reply to by žabičkax

to se raduju a díky nim nemám asi ty stavy par dní před MS a beru to jak to je ale přece jenom mám dva kluky a to je asi ten problém :///: nechci bejt na ty moje chlapy sama.
A ty si to pořádně užij hrozně rychle to všechno letí :( než se otočíš más broučka u sebe a pak už ho vedeš do školy :00:

In reply to by MAKYMAC

tak super ze s tim pocitate asi mate v rodine stesti na kloucky to u nas se spise drzely holky a kluci vyjmencne tka jsme zvedava ale coz hlavne aby byl drobe zdravy ze?
Tedy tak to je krasny to nejsou jeste nejak velci.... 4 roky to musi byt roztomile.....
ale asi neco v tom vekovym rozdilu je ja mam segru sme od sebe 5 le a uz to bylo znat a uplne to neklapalo.... babicka nam rikala ze sme horsi nez jeji dva kluci :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka