OGTT

24.11.2009

Tak už máme taky za sebou obávaný test na cukr a musím říct, že to nebylo zase tak hrozné :) Teda ne, že bych si od teď dávala každý den k snídani 2 decky nasyceného roztoku glukózy :///: , ale přežít se to dalo. Snad nejhorší mi přišlo těch 12 hodin nalačno - na to my s Emmčou zvyklé nejsme :a\|: - no a pak ty 2 hodiny v čekárně :00: Sestřička mi navíc zakázala kamkoliv odcházet, prý to pak zkresluje ty výsledky. Takže jsem jen seděla a četla si. Výsledky máme v normě - na lačno 3.82 a po té glukóze 5.17. Takže ok :one: Držím palce všem těhulkám, které to ještě nemají za sebou a opravdu se nebojte, dá se to přežít ;)

In reply to by Lucik P.

Prosím tě.. Já nesladím ani čaj, ani kafe a sušenku jsem jedla naposledy snad někdy před rokem.. vodu piju jen neslazenou nebo teda 100% džus a připadalo mi to chutný. :) To vydržíš.. Ani si ten čaj sebou neber - zbytečný.

holky vám všem říkají výsledky hned? Já se ptala a výsledky budou posílat Mudr.. Takže se je asi dozvím až 16. prosince na kontrole. :) Ty máš výsledky přímo ukázkový!!

Gratuluji k dobrým výsledkům, to mě to ještě čeká :P Vůbec se mi tam nechce, dneska jsem dostla na tst žádanku a doktorka mi řekla, že tam do 14 dní musím zajít...Nejhorší je, že to všude připravují a podávají jinak. No a ještě k tomu hladovět, to fakt nevím,nevím :dance: No, ale musím říct, že jste všichni statečný, tak dkyž to tady tak čtu, tak to musím zvládnout taky :C]]: Přeji hezké a klidné těhu a pohlaď bříšenko :a:

In reply to by jancina

Určitě to zvládneš, není se čeho bát ;) Tu glukózu ani nemusíš vypít hned - teda aspoň u nás ne. Měla jsem na to cca 5minut. Ale lepší je se s tim moc nepárat a vypít to rychle :s: Ještě mě napadl recept z dětství, když jsem musela pít třeba ošklivou medicínu :s: Mamka mi vždycky říkala, ať si zacpu nos, strčim to do pusy a polknu :s: Vážně to zabíralo! Škoda, že jsem si na to nevzpomněla při tom OGTT :00:

In reply to by jancina

Ja jdu v patek a taky se moc netesim :-P ale at uz to mam za sebou...ale beru si sebou cerny caj neslazeny, kdesi jsem cetla ze nekde je ukecas ze ti to daji do toho. Tak uvidime...nejhorsi je to na lacno...asi stejne doma sezobnu aspon kousicek suchyho rohliku...

In reply to by Lucik P.

No oni to hlavně dělají všude jinak...já byla na Viniční v Brně,bylo toho 0,5litru...to by si musela vypít aspon litr,když by sis to do něčeho lila,nebo třeba ti to opravdu připraví do toho čaje... Tak uvidíš no. A pokus se asi opravdu radši nic nejíst,aspon do toho prvního odběru a vypití,pak se poraď se sestrou..no já z toho měla obavy,jak budu trpět ( nejsme zvyklá nepapat už od 18hod :///: ),al enakonec sem byla tak plná tý vody,že manžel si dal v bufetu přede mnou dva chlebíčky ( s mým souhlasem teda,ne že by byl takový tyran )a mě to ani nepřišlo :C]]: .Je to už na 7hod,taklže to není tak hrozný hladovění. ale uvidíš sama,a halvně žádné obavy,není to zase taková tragédka.

In reply to by Lucik P.

Já nevim, Luci... Mě zakázali jíst a pít úplně :( Prý maximálně ráno decku čisté vody, ale jinak nic. Tak se radši zeptej, aby ti to zbytečně nějak nezkreslilo ty výsledky. I když, kousek rohlíku snad nic udělat nemůže...

In reply to by Kétka

Tak ja dam radsi na vas holky, zase mit pak litani jen kvuli tomu ze vysledky vypadaji blbe a bylo by to jen kvuli nejakymu rohliku...pak az to vypiju tak se zeptam co a jak...ja jdu na Obilnak a tam se pry pijou nejaky dve nebo tri decky, pul litru bych fakt nedala :-O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka