Bolest břicha

19.11.2009

Dobrý večer všem, jsem tu nová a psala jsem první příspěvek již včera. Moc děkuji za pomoc s grafem BT. Chtěla jsem se ještě zeptat, od včera mě hrozně bolí břicho a nevím čím to může být, prosím neporadí mi některá? Kvůli tomuto jsem byla i u gynekologa, protože jsem měla strach zda nemám nějaký zánět, ale cytologie dopadla dobře. Ted mě ale břicho bolí daleko víc...Děkuji všem předem za radu.

ahoj simi dívala jsmem se na tvůj graf.a zdá se mi že ovulka byla.jak dlouhé míváš cykly? i ten wunsch.je jen program zkus si 19 dne cyklu napsat teplotu místo 36.4 na 36.5 a on ti ji vyznačí.ale jestli si myslíš že ovulka nebyla tak to radši nech tak.

In reply to by kika22

Ahojky, tak jsem to upravila a vycházelo by to přesně tak, jak jsem ji myslela, cykly mívám v průměru 32 dní nebo 30 dní. Jak kdy, jednou přišla MS 27 den a jednou 32 den a jednou zase 30 den, nejdéle jsem čekala v průměru za rok na MS 35 dní, více ne. Mě také přišlo, že ovulka byla, ale nevím, měřím ted první měsíc, takže tomu až tak nerozumím. ještě jsem ti odpovídala jednou, zpráva pd je také pro Tebe:-))))

In reply to by kika22

No, mám 30-32DC, přesně jsem to nikdy nepočítala. Včera mi vyznačila ovu na 20-23den, což mi řpišlo dovné, ale brala jsem to, ale po dnešní naměřené hodnotě, to zase vymazal. Ale, co mi přišlo úplně divný byl cover line. Ten mi vyznačil teplotu 36,7 a tomu jsem nevěřila, jelikož mám spíše nižší teploty. Já totiž včera, když jsem naměřila těch 37, tak jsem strašně špatně spala, nemohla jsem usnout, a tak jsem spala asi dvě hodiny, tak jsem si říkala, že proto je teplota tak vysoká a dnes jsem zase spala jako miminko a hle teplota 36,6. Ted jsem četla, že Tě hodně píchá v podbříšku, že máš strach, zda to není cysta. S tím Ti neporadím, ale hodně se tady píše, že bolení v podbříšku může znamenat uhnizdování. četla jsem to tady už asi 20x:-)))), takže držím palečky

In reply to by simka

no tu teplotu ovlivnuje hodně věci.a pokud si špatně spala tak si ji tím mohla zvýšit. hlavně že ti ji graf vyznačit správně a za pár dní uvidíš jaký je výsledek snad to budou //. :) no myslíš že to píchání v podbříšku může být i uhnizdění?já jsem právě něco hledala co to může znamenat a nic jsem nenašla :( nemáš nějaký odkaz kde se o tom píše abych si to mohla přečíst?? :?

In reply to by kika22

Já to nevím přesně jen jsem to tady četla. četla jsem to jen tady v různých příspěvkách snažilek. Ale pravdou je, že když jsem čekala první dcerku, tak jsme byli na dovolené a já měla pořád zavedený támpon, protože mě pořád bolelo břicho, jako bych to měla dostat, nemyslela jsem, že jsem těhotná, protože jsme ten měsíc spolu sexovali jen 2x a co myslíš??že jsem těhotná jsem zjistila, když jsme přijeli z dovči asi za 10 dní:-)

In reply to by kika22

Ahojky, díky moc za radu, já právě myslela, že ovulka byla 16DC, ale nevím to jistě, na sobě to moc nepoznám. Akorát ted mě bolí už asi tři či čtyři dny hrozně břicho, ono kdybych tam dnes napsala teplotu 36,7, tak mi jí wunsch označí, jako mi jí označil včera. Já to tedy zkusím. Mě právě podle těch teplot přijde že byla 16DC, četla jsem o tom něco tady a něco na jednich stránkách a ten 16DC přesně odpovídá, ale wunsch nic neoznačil. ty jsi těhulka?

Ahoj,při ovulaci když praskne folikul,se vylije do vaječníku tekutina a ta někdy dráždí vaječníky,takže bolí-já mám po ovu 4 dny a bolí jako čert.Může to bolet až do ms

In reply to by milena

Díky moc. Já o otěhotnění moc nenačetla. načetla jsem hodně o těhotenství a výchově dítěte, když jsem čekala dcerku, ale těhoteství přišlo hned první měsíc, takže jsem nemusela číst. A ty jsi těhulka nebo snažilka?

In reply to by simka

snažilka-už 11 měsíc-mám už taky syna a ten se povedl napoprvé-ale to už je 19 let :s: on sám ted čeka za týden narození svého syna-mě je 39 a za týden budu babička :s: ale chci být ještě i mamina-a v tomhle věku už si bohužel asi prostě musím počkat-takže už čekám 11 měsíců a doufám, že už se brzo zadaří

In reply to by milena

Já jsem někdě četla, že po 35 letech se dělá umělé oplodnění už po 6 měsících, ale třeba se to už zadaří, za chvíli bude ježíšek, tak třeba vám něco nadělí.Tento věk jako máš ty mají ale i prvorodičky, já si pamatuju, že jsem byla nejmladší rodička na pokoji, bylo nás tam šest a to mi bylo 25 let, což mi nepřijde až tak málo. Průměrný věk tam byl 30 let, takže hodně štěstíčka:-).

In reply to by milena

No, tak snad se štěstíčko na nás všechny brzo usměje. Wunsch mi dnes vymazal ovulku, protože teplota dost klesla....akorát mě pořád strašně bolí břicho, takže pokud jsem uvulku neměla, tak nevím čím to je..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky