dotaz

19.11.2009

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jestli se může jednat o těhotenství. Asi v červenci t.r. jsem vysadila HA. MS mám pravidelnou..pos. MS jsem měla 3.11.09 a styk ze 13.11. na 14.11...podle těh.kalkulačky na internetu mi vyšlo, že 13tého mi začínají plodné dny..Nevím, zda bych mohla počítat s tím, že by se to ujalo.. :? ..Popravdě je mi 19pryč,ale letos už mataruji...na test je asi ještě brzo a k dr. taky. Jen jsem chtěla vedět vaše názory....díky moc... :+^*:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jinak na příznaky se ptát,je asi zbytečné, je to u každé z nás individuální..ale je nějaký příznak, která má alespoň každá??ale jak říkám, je to různé...takže nezbývá než čekat... :)

In reply to by nikinka

myslím, že snad každou bolí prsa, ale to mě bolely, i když sem to měla normálně dostat, já chodila často na malou a točila se mi hlava... hele ale nezkoumej se, příznaky si můžeš vsugerovat, to nic neřeší. Prostě počkej a modli se.

ahoj, co na to říct? to víš, že je to možné. ale jak říkáš, je brzy. nedá se dělat nic jiného, než čekat. po termínu MS si udělej test.

In reply to by nikinka

to je těžké hodnotit. nebyla sem u "toho" nevím, jestli si se chránila jinak, nebo vůbec.... každopádně na testech doporučují (dobrý je např Mamatest, stojí asi jen 37 korun) testovat se den po vynechání MS. nevím, kdy to máš dostat. víc ti těžko můžu poradit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka