Nutrilon

15.11.2009

Ahojte maminy,moc prosím o radu,malá má 4,5měsíce a už nod narození mi po každém kojení blinká tak,že si to ani nedovedete představit,byly jsme na sonu,vše je ok,ani nutriton už nám nezabírá,tak jsem malou odstavila a nasadila jsem nutrilon na ublinkávání,je to teda o dost lepší,ale podle tabulky má mít 5 dávek denně,ale malá po třech hodinách brečí a jedla by.Může mít žízeň?Zkoušela jsem ji dát čaj a vůbec ho nechce a když trošku zkusila,tak ho zase vyhodila a taky má strašné větry,co na to říkáte?Už začnu i příkrmy,to se fakt nedá,mějte se hezky,pa.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj taky si myslím, že je škoda, žes jí dostavila... nutrilonem si nepomůžeš, ale to ti měl říct i doktor! Některé děti prostě víc blinkají u nás to bylo to samé, ale já futr kojila nutriton jsem přestala dávat protože vůbec nepomáhal a srovnalo se to kolem 5 - 6 měsíce, když si Amálka sedla. Jinak po jídle ublinkávala i několik hodin a příkrmama si nepomůžeš ... blinkala mi i příkrmy piškoty, všechno.... jestli má normální váhu tak prostě vydrž až zvedne a nebude jen ležet tak se to zlepší!:) jinak jestli máš ještě mlíčko tak se zkus znova rozkojit nebo se poraď o tom dávkování nutrilonu s doktorem...

ahoj Janico, a svoje mlíčko už teda nemáš? Myslím že je škoda, že si jí odstavila tak brzy, jestli se ti mlíčko ještě nestratilo tak bych ji dala své mlíčko když ti čajík nepie, to na žížeň stačí.
Jinak moje Eliška teď už jí je 6m ale tak před měsícem mi taky strašně začala ublinkávat, myslím si, že je to z toho jak se víc začala hýbat a vůbec přetáčet na bříško tak to pak jde ven, doktorka mi říkala že je to normální, že by to mělo zanedlouho přejít a taky že jo, přešlo to:-)
taky prodávají nutriton do mm. Ale musíš odstříkat do lahvičky a pak jí to v tom dát, je to jakoby hustší a líp to drží v žaludku.

In reply to by Janica

ahoj veronika ti píše o NUTRITONU né nutrilonu! ať se neptáš zbytečne:) myslím, že jsi psala, že jsi ho zkoušela, ale pokud né, tak nám doktor doporučil ať nemusím odstříkávat dávat to před každým kojením a to tak, že rozmícháš cca 2 - 3 lžičky v půl deci vody a rychle to dáš mimču než to zhoustne a pak nakojíš:) zahustí to mlíčko až v bříšku...

Ahoj,
mne mala caj také vubec nepije(3 mesice)Uz jsem to tady taky resila a holky psaly, ze to nevadi.Jinak s tim Nutrilonem, vzdyt to tak vyjde tech 5-6 dávek denne ne?Jsme take na Nutrilonu a kdyz pocítam, ze jí v 5,8,11,14,18, tak to vychází.Nekdy jí dávam i o trosku déle sby nám vyslo tak to koupani mezi 18.30-19.30 a pak do hajan.Budi se mi v ty 2h a pak jak kdy.Nekdy od tech 5h-7h.My máme jeste Nutrilon extra, dávám jí ho na noc, ma po nem více vydrzet.I kdyz mi to prijde stejne ://: .Volala jsem take do Nutricie a tam mi pani rekla, ze se muze davat ob krmeni, pro hodne hladove deti, ale ze pak by po nem zase nemusela kakat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka