Holky dubnový....neblázněte!!

09.11.2009

Holky moje dubnový, vzala jsem iniciativu do svých rukou a založila tohle nové vlákno! Není to ani 3 ani 4, je to vlákno pro všechny...tak pojďte zase všechny klábosit do jednoho, jako za starých dobrých časů!! Netrhejme se, ať si ten srázek pěkně užijeme!! :)

:w: :w: :w: Nový seznam dubnových maminek :w: :w: :w:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-dubnovych-maminek
Seznam autosedaček:
http://www.mojetehotenstvi.cz/autosedacky-2
Vánoční anketka:
http://www.mojetehotenstvi.cz/holky-dubnovy-2009-vanoce-anketka
...A naše odkazy:
Starší vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/seznam-maminek-dubnovych
http://www.mojetehotenstvi.cz/galerie-bri-ek-duben-2009 ..... tady si můžete prohlédnout naše rostoucí pupíčky
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-8 ..... fotogalerie našich pokladů
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-jak-vypadaji-budouci-tatuldove ... a tady jsou fotky těch, kteří stojí ponašem boku
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnova-miminka
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-o-sobe-vime
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-porody
http://www.mojetehotenstvi.cz/pojdte-se-pochlubit ... pokojíčky

Aktuální "živé" vlákna:
http://www.mojetehotenstvi.cz/taxonomy_menu/23/473 ...TADY NAJDEME VŽDY LEHCE NEJNOVĚJŠÍ BLOGY A AKTUALITY U NÁS TET A DĚTÍ DUBNOVÝCH (náš dubnový klub)
http://www.mojetehotenstvi.cz/fotogalerie/cekatelky/dubnatka-2009 ... FOTOGALERIE DUBŇÁTEK (dubňátka 2009 -klubová fotogalerie)
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-podelte-se-o-jak-vase-deticky-ros... ... aktualizované míry a váhy našich dubňátek
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnove-mimca-tak-el-cas ... trocha nostalgie a srovnávacích foteček
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-videa - naše videa
http://www.mojetehotenstvi.cz/rikadla-aneb-div-nevypadnou-prckum-ze-same... .. říkadla
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnovi-tatinci-co-jsou-zac-d - něco o našich drahých polovičkách

HOLKY DUBNOVÝ, PLÁNUJEME SRAZ !!!
M Í S T O K O N Á N Í: www.podmitrov.cz
T E R M Í N : 11.6. -13. 6. 2010
K O N T A K T Y: Objednává se každý sám mailem na lesnipenzion@cbox.cz ( tel.: p. Jakeš 732 575 100)
Odkazy vztahující se ke srazu:
http://www.mojetehotenstvi.cz/dubnatka-09-planujeme-srazik
http://www.mojetehotenstvi.cz/sraz-dubnatek-2009-100-ucast

predem preji vsechno nejlepsi Elence k svatku.Holky vy teda jedete stim hackovani ze se az stydim a asi stim zacnu taky.Ale ja jsem sileny trdlo a antitalent na vsechny takove prace,poradne ani zasit knoflik neumim.Ale budu se snazit.

http://www.prckoviste.cz/smidule

dobré ráno,tak tady taky půl hodiny sněží,půl hodiny svítí slunko a pořád dokola :00:
jinak dnes má Eli svůj první svátek :h: ,zatím je zdravá,kašel včera pominul,tak jsem ráda :qu:
ADEL-mě by stačila ta čepice s tím kšiltem jak jsi dělala :!k:
ještě 2 řady a měla bych mít taky první čepičku :s: :s: tak jsem zvědavá,nechápu jak to tak rychle zvládáte háčkovat :n: http://www.prckoviste.cz/kermi

Dobré ráno háčkařkám i neháčkařkám :C]]: a samozřejmě drobečkům :cc): . tady je zase bílo :spid: , no, zatím to teda nevypadá na to, že by venku mělo koncem týdne být 18°C :n: . Ale sluníčko svítí, tak aspoň něco :€s€: .
Musím se pochlubit, že už 14 úspěšně malá usíná sama v postýlce :qu: , ze začátku řvala i 20 minut a teď jen tu chviličku než odejdu z ložnice :°: . Ale je to teda takovej ten lítostivej pláč :r: , že se mi až odejít nechce :\/: , ale háček volá :ww: . Nééé, si dělám srandu, ale už mě prostě nebavilo s ní chodit spávat :n: :~!: . Takže ji uložím tak o půl 10 a chrní někdy do 7 někdy do 8, takže paráda :one: . Jen mi teda vadí, jak cestuje po postýlce :00: , už se ani nenamáhám ji zakrývat, protože jak to udělám, tak během chvilky se přesune na opačný konec. Ale studená nebývá, tak to neřeším ;) .
Přeju krásný slunečný den :a: .
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653

měla jsem asi udělat větší ten průměr, já jsem to totiž neměřila a prostě jela podle plánku, ale asi jak mám slabší přízi, tak jsem měla přidat, no to je jedno, je to jen zkouška. Ale už necítím prsty, Denísek je moc hodný, krásně si hraje, takže můžu háčkovat. Na netu jsem našla ještě na jednu čepičku postup

http://www.mipet.estranky.cz/fotoalbum/hackovani/hackovani

Já taky pak už dělám ty polodlouhý sloupky, mně se to líbí víc, je to víc jako utažený. Ještě chci zkusit ten račí.
---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Alčo, ty jo na to jak si nadávála tak máte krásnou čepičku, i hezký barvičky, já jsem zatím u šesté řady, já to celou dobu dělala špatně, pak mi holky poradily a už to jde. Nám snad jde te´dko jednička nahoře, ta druhá, ta jedna už čučí. Jinak nic nového. Tak jdu háčkovat, tšus

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Adélko v Liberci je to to samý.5 minut slunce a pak zase 5 minut vánice.Hrůza.
Dneska je Sári 11 měsíců :)

JÁ CHCI JARÓÓÓ!!! Holky, mě už to tak se.e to počasí. Vyšly jsme ven, svítilo slunko a foukalo, pak začalo chumelit, ale fakt jako :pig:, sedláci jako hrom. zalezla jsm do obchodu a vyjdu za 5 minut a nic, tak jdmee domů a zase začalo, to nebylo vidět na krok. Jak já už se těším na víkend, teda jestli se splní t apředpověď :c:
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653

In reply to by adela kochrtova

u nás svítí sluníčko a chvíli sněží, pak zase svítí sluníčko, zahrává si to s námi fest, já chci taky jaro!!! Už sem všechno Lucčino zimní oblečení (jezdíme ale pořád ve fusaku). Teď mi zrovna manža povídal, že má být až 18 stupňů!!! Tak doufejme že to vyjde, jinak mi hrábne

Ahoj všem, tak snad tento týden konečně nebude tak hektický. V sobotu proběhla ta oslava u našich - ještě vám sem vložím fotečku pro představu, kolik lidí se vmůže vměstnat do jednoho pokoje (teď by to chtělo smajlík sardinek:) a ještě se bavit zatím jsem alespoň dala fotku toho dortu, co jsem se stresovala, jestli se povede...http://www.mojetehotenstvi.cz/slibene-foto-4
jdu počíst vaše drbání, večer určo zajdu - manža má tai-či, tak je volný comp

s Denískem do vany, taťka hlídal a prý byl bit malej, že zlobil:-)) Normálně pořád chodí do kuchyně a bouchá tam se šuplíkama, skříňkama, tak pořád plácáme přes ručky a říkáme, tyty a nenenene, ale manža zavelí, ukáže směrem ven z kuchyně a Denísek sklopí uši a jde pryč, ale to je tak srandovní, ale jde jen za roh a po chvilce to zkouší znovu, ale jde vidět, že prostě rozumí.

Svalovou distrofii znám dobře, sestra má postiženého synovce, nyní mu je 15let a toho jsem se hodně bála, aby nás nedejbůh nepostihlo, je to hnusná věc. Nejhorší je, že dítě chápe, ví o sobě, vidí, že je jiné a je mu to líto a trápí se, páč nemůže nic. Ani jsem ten příběh nečetla, jen nakoukla, já bych z toho zase byla špatná. A paní má pravdu, stojí to neskutečné peníze se starat o takto postižené dítě a stát na vás kašle absolutně.
Jdu zalehnout, pápá.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Ahoj tety,
tak deska se mi vrací manžel ze Skopje,za chvilku budou přistávat,už aby to bylo,mám o něj vždycky strach.Tak mám navařeno,napečeno.Dneska byli dětičky na 1 s hvězdičkou.Celý den si spolu hrají,Sárulka všude leze a mě nechala lítat s hadrem i žehlit.Noci furt na prd,tak 6-7x zaječí,já jí musím dát dudana a ráno v 5.50 budíček,no ale už jsem si nějk zvykla :)
Ditko:úplně mi zatrnulo,ještě,že je mladej v pohodě.My chcem dát Jendu od září na florbal,ale už teď se bojím aby se tam těma hokejkama nepomlátili kopyta malý.
Fori:Zkus změnit kosmetiku,kterou mažeš na pusinu,četla jsem,že může dlouho nevadit a pak při nějakých podmínkách začít dělat neplechu(třeba právě v zimě).Já nejřív mazala niveou a pak měla Sárule taky suché tečky,teď jsem koupila ten veliký jelení lůj a mažu jí tím celý obličej a zmizelo to.
Adélko:s tím lehátkem nevím,já má na Sáru jídelní židličku z Ikea a když je unavená dávám jí do postýlky,ona třeba ani nespí,já na ní vysypu hračky a obložím jí polštářema a je tam spokojená.Tak třeba tu cestovní postýlku koupit v bazaru a dát do kuchyně?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ale to bylo jen dneska :) asi tušej,že dorazí tatínek,před ním si vždycky hrajou na hodný a přitom jsou to čerti.
Teď volal,že přistáli,huráááá.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tedy taky to se mnou zamávalo,ještě že jsou ty naše prďolky zdravé.To je fakt největší dar.Zrovna nedávno tu tu taky nějaká mamina psala,že čekají na verdikt z genetiky.No od mamky vím,že je to fakt strašné,bohužel ty dětičky příliš dlouho nežijí a navíc je to strašně bolestivé,oni se vlastně sami dusí,hrůza.Pár jich maminka v Kojeňáčku měla a byli skoro pořád tlumený lékama aby je to tolik nebolelo :( tak pořád spinkali a když už to nešlo, odvezli je do nemocnice a tam umřeli.

holky tak malej dnes jedl s nama.Dala jsem mu jeden knedlik a trosku rajske omacky a jak se nadlabl :a\|:

tak jsem se ho ptala a rikal,ze az bude mit chvilku,tak ti to udela.
Posli mi fotku na meil siso@centrum.cz
a napis k tomu,co tam chces mit napsane

Jani a nemuze to mit Denda z cepice?vis jestli mu nebylo v cepce horko

mám nový kočík
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-novy-kocik#comment-2316367
holky s tím vztekáním si asi užijem, co :j)
Koupila jsem si přímo knížku, abych o tom něco věděla a tam vyloženě píšou nevšímat si toho!!!
Nechat dítě vyvztekat anebo ho přenézt do jiného pokoje a dát ho třeba do postýlky být rázní a duslední...nedávat mu po ruce, prtoože prej v tomto věku z toho nemá rozum a opakobval by to po nás takže by jsme docílili akorát toho, že by nás ještě bacal :n: :s:

dobré ránko.tak já jsem pořád nachcipaná,ted to došlo do stadia,že smrkám a vykašlávám zlené hleny,tak snad bude brzy ok,malá se zatím drží,tak se jen modlím,at je zdravá.Jinak včera jsme oslavovali Elin svátek,který má teda až v uterý,tak tu byly obě babičky a pak ještě přijela kamarádka.Malá byla úžasná.Dostala tatru,odrážedlo a sedačku.pak dám nějakou fotečku.ted spí s tátou v ložnici,oba byli nějak unavení.
Tý jo,tak jak čtu že se vám vztekají dítka,to mám doma asi ještě poklad.my se opravdu ještě nějak nevzekáme,a okna neolyzujeme,spíš stojíme u okna a boucháme do něj :c: http://www.prckoviste.cz/kermi

malej má už asi necelý týden takové hrubé čelo, občas nějaký flíček, má to i na tvářičce, takový dva suchý flíčky, mažu to Astridem na pleť pro miminka - je tam i bepathne a nějaké látky, je to přímo krém na ven na špatné počasí, nevíte co to???
Má takové osypané čelo, takový malinkatý pupínečky - prostě hrubé čelo, kdyby to měl z jídla, tak to má asi i na bříšku né? Jinde to nemá, jen na čelíčku a na tvářičce, nedrbe si to. Může to mít jako z jídla, myslím tím, že když jí, tak si to jídlo pak patlá po celým obličeji, hlavně kaši.

Jinak dneska noc super, asi jednou kňournul, ale to jen ze spaní, sice opět na půl šestou, a to šel spát po osmé, takže to u nás opravdu nemá vliv, když jde spát o něco dýl, naopak snad vstává ještě dřív mi přijde, ale manža si ho vzal a já spala do půl desátý:-))) Dělám hovězí s mrkví.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

holky, jdu Vás jenom v rychlosti pozdravit a pochválit fotečky jsou nádherný. Okna teda nelížeme ale koukáme ven a rádi. V pokojíčku máme okno po celý jedný stěně, bydlíme v prvním patře a koukáme na ulici nebo na psa venku. Včera stála opřená jednou rukou, druhou mávala a ještě se řehtala jako o život...
Peti, Kubík je úžasnej!!! My ještě nechodíme a dlouho nebudeme, je děsně opatrná, chodí jenom kolem nábytku

ahoj holky,tak jsem neco procetla,ale vsechno se to nedalo :s:
-takze nas Kubi se take vzteka asi,jako kazde jine mimco.Kdyz nekam chce,nebo mu neco nejde nebo tak.Obcas ho take placnu pres rucku,ale on jinak docela poslechne,kdyz reknu NE!!!
-pri prebalovani ma take tendenci se mi otacet,ale zatim ho dokazu nejak zabavit,proste mu neco dam do ruky.Asi nejvice zabira hreben :s:
- :w: no a u nas noveho to,ze jeho obchazeni okolo nabytku preslo k samostatnemu chozeni,ktere je jeste jako po flamu,ale to se doladi :qu:
-ukazka zde:
http://www.youtube.com/watch?v=hJKdvUGVDFM

ahoj holky, tak dneska jsme měli náhradní hodinu plavání a super, už se Kubovi i líbí, když se potápí. Zítra máme normální hodinu, tak snad taky bude spokojenej.
Jinak je to taky dobrej vzteklouš, vydrží si strašně dlouhou hrát sám, ale jakmile chce do náruče nebo mu nedáte co chce to je pak mazec, ale já nepovolím, a´t se vyvzteká. A co předvádí u přebalování, přebalit ho je nadlidský výkon.

POKROK...už delší dobu se plazí a včera poprvé popolez na čtyřech a dneska si poprvé sám sedl.........já ho stejně jednou sežeru lásku moji.

http://www.mojetehotenstvi.cz/moje-vybava-na-jaro-leto-0
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Tak ktomu vztekani deticek, tak Sasa se umi extremne vztekat.Je strasne hodna, ale kdyz ma sve chvilky tak je na prizabiti.Kdyz nekam leze a dela co nema tak ji taky placnu po rucce,ona se zacne vztekat a normalne ke me doleze a stipne me do ruky nebo nohy.Taky uz sem od ni dostala i facku nebo me skrabla do obliceje,jde videt ze je zakerna, nevim proc to dela.Nase starsi Vaneska takova nebyla, tak nevim.

http://www.prckoviste.cz/smidule

vzít, tak se divím, že ho nepoblinkám, jak si tam mačkám žaludek, nohy pomalu ve vzduchu_:-) Ještě, že už si umí stoupnout a natahuje ruce, ale někdy ho stejně musím urovnat, když spí

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

i náš Mates olizuje francouzký okno na terasu co mu jazyk stačí. Jestli to takhle půjde dál, tak ho za chvíli bude mít jako baset. A jak píše Ali, z druhý strany skla přiběhne náš Cit a buď čumí blbě do vnitř, nebo na dveře nalepí prdel a čumí do dvora ..... :00: :|:

holky, píšu opět v rychlosti protože než sem si pročetla příspěvky, tak si tu na sebe málem dítě shodilo na sebe bednu od PC, dala sem jí do ohrádky a začala mamam a řev jak když vraždíme. Je tu pro ni nuda, ovladač jí nepučíme, mobil taky ne, hrabat se ve videokazetách taky nesmí, drbat časáky taky ne, dneska jí zaujalo DVD, málem ho celý rozbila, o tom že si hraje s příjmačem od satelitu ani nemluvím... A to jsem pochopitelně nenapsala všechno, teď tu na mě zase ťuká za dveřma. Na zadek dostala jenom párkrát, to už musím být hodně vytočená. Vždycky když zaleze kam nemá, tak jí hnedka táhnu pryč a říkám to nesmíš, vztekat se umí taky dost a to je jenom začátek, ještě si s ní užijeme

náš Matulda se taky vzteká, zrovinka jsme říkali s babi, že tohle Šimík nikdy nedělal, takhle vzteklej nebyl! Matoušek je strašnej vzteklina, stačí, jen když na něj zavolam MATES }:) a už začne skřípat zubama (který nemá :!k: ) a začne podupávat na místě a kníkat. Ale když třeba vypíná a zapíná pořád dokola DVD, nebo satelit, tak taky dostane po tlapince. :|€|:
Ditko, ještě že to není nic vážnýho a malej má jen být v klidu. UF! ;) Ale bude to fuška, co?! ho v tom klidu udržet :00:

a nějakou kosmetiku, ale co je Denísek, tak mě to nějak nebere, ach jo. Jindy jsem pro to dýchala, že můžu nakupovat, a teď se mi to nechce ani zkoušet, ale asi to bude i tou ,, jinou ,, postavou.

Ali - no tak to jsou přesně ty dvě galanterky o kterých vím, ale koupím to v Dobrovici, už jsem volala mamce a háčky máme doma, tak ty kupovat nemusím, taky říkala že nám pořád háčkovala oblečení, ale ona má špatný oči, tak mě to nemůže ani naučit.
Kajulko - to mě mrzí, že stonáte, chjo.
Péti-Sárinko - Denis je bitý jako žito a bude nadále, nechci capana. Řeknu jednou, dvakrát a potřetí už plácnu a už bych řekla, že to zabírá konečně. Když jde kam nemá, tak zavolám nééé ( silným hlasem, jinak nemám šanci ) on se otočí a většinou zaváhá ale vrátí se. Na holou dostává většinou ve vaně, když všude leze, já se bojím, že si vyrazí zuby o ni anebo když přebaluju, ale to většinou dám hračku nebo krémík na hraní a je klid.

Taky jsem myslela jak mi bude spát v Bondy a řval celou hodinu, tak jsem musela jet domu, dala doma do kočáru a do pěti minut byl tuhej, už spí přes hodinu. Dřív mi v krámě usnul, teďko ne prostě, ale všude hraje hlasitá hudba a samý světla, bych taky asi neusnula.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

Ahoj holky!
Tak jsme se před chvílí vrátili z chirurgie. Byli jsme tam se starším. Hrál turnej ve fotbale a srazil se s jiným hráčem dostal tvrdou ránu do nosu a hlavy a pak mu bylo špatně bolela ho hlava i ten nos tak jsme radši jeli na chíru. Naštěstí to neni otřes mozku ani zlomenej nos jen má být tři dny v klidu což nevim jak zařídim. Malej je v pohodě jen při představě že mě čekají takové situace i s ním mě de mráz po zádech. Přeji všem hezký zbytek soboty a ještě lepší neděli.

zdravím vás a přeju hezkou sobotu :a: .
My jí moc hezkou nemáme. Šimík má horečku :\/: , teď teda spinká, ale je úplně červenej, a Matoušek zrovinka teď taky spinká a momentálně horečku nemá, ale jinak jí má od čtvrtka. Kajdí o 106, nechce zase nic moc baštit a je to tím, že se mu klube - POZOR! - druhej zoubek :spid: Jak jsem si myslela, že se klube jeden nahoře, tak ten asi zase zalez, protože tam nic není, teď je vidět boulička hned vedle toho jednoho spodního zoubku.
Holky, zkoukla jsem fotečky a :qu: :one:
Adél, tvoje kšiltovečka na Barunce je úžasná, ale to ty už víš, viď tetááá :ww: :qu:

In reply to by Kajula

Ahoj kájul,to je smůla,chuďátka malinkatý.Teď bude těch viróz jak nas..no,bohužel.Jenda byl první rok ve školce taky dost nemocný,tedy nic vážného,ale těch viróz prodělal dost.Teď už je to mnohem lepší,většinou ani nehorečkuje.Tak ať jste brzo zdraví.

ale nevím zda mě plácne a ví, že mě plácá nebo jak ve vzteku plácá rukama...
no asi budu muset přitvrdit a ne samé tutututu mutuututu

Krásné dopoledne holčiny! U nás dnešní noc celkem v poho, vstávaly jsme v 8hod takže jsem krásně vyspinkaná. Jsem nějaká nabytá energii ale počasím to nebude, u nás je tak hnusně zamračeno do toho mrholí a fouká hnusnej studenej vítr. Docela jsem se pobavila u vašich příspěvků ze včera jak jste probíraly to žehlení a háčkování :s: :s: :s: U nás je to úplně stejné, když vezmu háček do ruky tak se od toho nemůžu odtrhnout a koš se špinavým prádlem mi přetéká a o koši s čistým ani nemluvím, tak yse na to vždycky vrhnu a dám si k tomu skleničku vínka abych se jako hned odměnila :///: za výkon.
Odpoledne jdeme mojí babičce popřát k svátku a pak malá zůstane asi spát u našich a my s manžílkem půjdeme do kina na Alenku v říši divů. :D Dneska jsem malou s hračkama nastěhovala k ní do pokojíku a budeme si hrát tam protože jinak mám pořád všude binec, všude se něco válí a když přijde nečekaná návštěva tak to vypadá jako když jsem aspoň 14dní neuklízela. Aspoň obývák chci mít načančanej :c: Už se fakt nemůžu dočkat až bude hezky a malá si bude hrát venku a doma budu mít relativní pořádek. Dneska nemusím ani vařit máme zbytky ze včera, dělala jsem Balkánský řízky a k tomu rýži :hu: Vždycky nevím co vařit, ale mám takový sešit kam jsem jeden čas opisovala spoustu receptů z různých časopisů a tak to vždycky prolítnu a něco vyberu jinak mi připadá že vařím pořád to samé :-g(
TADEÁŠEK je úchvatnej :c:
www.prckoviste.cz/aninka

holky, tak my dneska po delší době spali celou noc!!! Asi ji ty zoubky tak netrápili chudinku moji i ten ekzém je už lepší. Teď spinká s taťkou v posteli a já jdu ještě něco udělat
Adél, včera sem Ti ani neodepsala protože mi to ta naše cácora smazala. Ona si taky vleze všude kam chce, ale když jde někam kam nemá, tak nechce jít pryč. Dveře před ní zavíráme běžně ale když nechce odlézt pryč tak jí musím poponést o kus dál.

Lukášek je abnormálně hodné dítě, ale normálně se začíná vztekat :s:
Nevím jak to řešit přece nemužu takovému batoleti jednu lepnout ne?
A když se hooodně naštve tak mě normálně plácne :spid:

In reply to by Lukášek duben

Mě se vztekala u přebalování a oblíkání a normálka jsem jí prdla jednu na zadek a už si dává bacha. Jinak porukách taky dostává, když nereaguje na upozornění, že něco nemá dělat. A jak tě plácne, tak to už bych ho teda nějak usměrnila, akorát jsem teda četla, že ne plácnutím, že to si právě zapamatuje, že když můžeš ty, může i on, ale třeba ho dát jakoby za trest do ohrádky nebo se sním nebavit atd.
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653

In reply to by adela kochrtova

Ahoj Adélko,
tak Sárule už taky dostala několikrát pleskanec.Při přebalování nebo když tahala po stý za šňůry od PC(máme je schované za skříňkou,ale ona se připlazí a ručičkou tak dlouho šátrá až je uloví vopice jedna) .Myslím,že to už moooc dobře chápou a ty cácorky jsou vůbec kvítka,takže já jsem jednoznačně za,přece nám nebudou v pěti letech skákat po hlavě berušky :)

In reply to by Lukášek duben

mě se malá zatím také nějak nevzteká akorát u přebalování to s ní bylo hrozný, pořád se mi kroutila jako had a když byla pokajděná tak jsem měla hovínka všude a tak jsem jí také jednou plácla přes zadek jen to plesklo ale ona se spíš lekla a od té doby to už tolik nedělá, celkem v klidu leží a čeká až jí do přebalím :) myslím si že nejsou už tak malý aby jsme je nemohly lehce plácnout
www.prckoviste.cz/aninka

tak snad v týdnu na to někde narazím, tady to je nedostatkové zboží, galenterie snad všude ruší, v Bouli vím jen o dvou, ale v Dobrovici tady u nás je jedna, tak se tam stavím až pojedu skákat.

No on už se mi na tu kaši moc netváří,když ji má každý den, a je pravda, že sní většinou celý chleba bez kůrky, krájím kostičky, rohlík už si vezme celý sám a žužlá ho a většinu sní, dneska měl tu vánočku a k obědu bude mít rizoto. Mně dr. právě říkala ať ho pomalu učím na naše jídla a taky že už můžu málinko přisolit, ale né ještě kořenit, jen některá koření, hlavně bylinky, kmín. A třeba jídla od Hippu jsou docela slaný, jestli jste to chutnaly, skoro až moc, hlavně ty těstoviny s omáčkou. A to jsou od osmého měsíce. Dneska jsem mu obrala normálně naše kuře ( už jsem mu ho nevařila ve vodě ) a uvařila mu rýži a přidala zeleninu a má na dva dny.
Je to lepší, když jí i naše, ale to většinou jí jen o víkendu, páč já v týdnu vařím málo. Ale M. přinesl včera hovězí od jednoho kluka a vypadá moc dobře, zítra chci udělat guláš a těstoviny, tak mu odeberu. Ale knedlík ještě neměl, páč já to skoro nedělám.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by FORINKA

Já když dám malé kostičky chleba, tak to rukou vyloví a hodí na zem, rohlík když jí dám celej nebo půlku, tak to cucá, pak ho chytne a tím naslintaným rozmočeným nábytkem mi objede nábytek a pak to dá psovi. ale když jí dávám ode mě po kousíčkách, tak si dá, ale právě málo. A kaše jí neva.
Jinak když vařím něco přijatelnýho, tak jí dám i naše jídlo, brkaši s masem nebo omáčku a dobrý. I jí to dám, když je to solený a kořeněný, samozřejmě že ne kari a takový ty ostrý výrazný koření, ale pepř a bylinky určitě. Dneska jsem jí dělala k testovinám takovou omajdu z rajčete, mrkve a porku a dala jsem jí tam bazalku. Taky pomalu zvykáme.
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653

našla jsem na MMB takovou fakt snad klučičí, ael tu bych asi nezvládla, vypadá složitě, dneska jedu nakupovat do Hypiny, mi manža dal nějaký penízky na radost, tak razíme, něco si koupím na sebe.

Já žehlí většinou s Denískem, taky mi tam leze, taky tahá, ale v tu ránu ji chytne, že už to dělá míň a míň, teď jsem zrovna dožehlila a vůbec si toho už nevšiml a hrál si s košem,a le taky se bojím, aby na sebe neshodil žehličku, já mám v jeho pokoji takovou žehlírnu, prkno ani neskládám, mám ho přivázaný k topení, aby na něj nespadlo, a žehličku pak dávám na polici a dozádu, aby ji nestáhl, když si tam někdy hraje, je to takový holopokoj, snad mu tam nic nehrozí, šuplíky jsou přilepený páskou, skříňky - tam mám strčený tyčky, aby je neotvíral.
Botičky docela dobrý, akorát mi vadí, jak mají ten suchý zip, tak jak leze po koberci, tak se zasekává, jak se to chytá koberce a ten zvuk nesnáším, takže jestli tam dneska objevím nějaké plně ještě ve slevě, tak mu je vezmu asi, páč mě napadlo až se malinko oteplý, tak můžeme být na zahradě a můžu mu vzít ven to jeho chodítko, pozemek máme rovný a může jezdit na trávě, že když spadne, tak do měkkého., ale sandálky mu dát jenom nemůžu.
Ale v Hypině asi háček a bavlnku nekoupím, snad v týdnu. Koukněte na MMb na háčkování, je tam taková zelená čepice, jsou tam dvě, jedna se čtyřlístkem a pak taková jako teplejší s takovejma sloupkama silnýma, tak mi řekněte, jestli to je složitý a taky musím někde najít ty vysvětlivky, já vůbe cnevím co to znamená ty zkratky.
Adélko tak to prodávej. Každá koruna dobrá a každá mamina není tak šikovná, a než to kupovat v krámě za hafo peněz, myslím, že by zájem byl, kor na holčičky, ty s těma kytičkama, to je krásný, se mi líbí s Hello Kitty. A jako když mám velký háček, tak to je že jsou větší oka asi že jo? nebo proč to je číslované??

Já to Deníska učila, jak slézat z gauče, ale on to sám z ničehonic udělal na posteli a jde mu to čím dál líp. Asi si pamatuje jak buchnul 2x:-))

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

našla jsem na MMB takovou fakt snad klučičí, ael tu bych asi nezvládla, vypadá složitě, dneska jedu nakupovat do Hypiny, mi manža dal nějaký penízky na radost, tak razíme, něco si koupím na sebe.

Já žehlí většinou s Denískem, taky mi tam leze, taky tahá, ale v tu ránu ji chytne, že už to dělá míň a míň, teď jsem zrovna dožehlila a vůbec si toho už nevšiml a hrál si s košem,a le taky se bojím, aby na sebe neshodil žehličku, já mám v jeho pokoji takovou žehlírnu, prkno ani neskládám, mám ho přivázaný k topení, aby na něj nespadlo, a žehličku pak dávám na polici a dozádu, aby ji nestáhl, když si tam někdy hraje, je to takový holopokoj, snad mu tam nic nehrozí, šuplíky jsou přilepený páskou, skříňky - tam mám strčený tyčky, aby je neotvíral.
Botičky docela dobrý, akorát mi vadí, jak mají ten suchý zip, tak jak leze po koberci, tak se zasekává, jak se to chytá koberce a ten zvuk nesnáším, takže jestli tam dneska objevím nějaké plně ještě ve slevě, tak mu je vezmu asi, páč mě napadlo až se malinko oteplý, tak můžeme být na zahradě a můžu mu vzít ven to jeho chodítko, pozemek máme rovný a může jezdit na trávě, že když spadne, tak do měkkého., ale sandálky mu dát jenom nemůžu.
Ale v Hypině asi háček a bavlnku nekoupím, snad v týdnu. Koukněte na MMb na háčkování, je tam taková zelená čepice, jsou tam dvě, jedna se čtyřlístkem a pak taková jako teplejší s takovejma sloupkama silnýma, tak mi řekněte, jestli to je složitý a taky musím někde najít ty vysvětlivky, já vůbe cnevím co to znamená ty zkratky.
Adélko tak to prodávej. Každá koruna dobrá a každá mamina není tak šikovná, a než to kupovat v krámě za hafo peněz, myslím, že by zájem byl, kor na holčičky, ty s těma kytičkama, to je krásný, se mi líbí s Hello Kitty. A jako když mám velký háček, tak to je že jsou větší oka asi že jo? nebo proč to je číslované??

Já to Deníska učila, jak slézat z gauče, ale on to sám z ničehonic udělal na posteli a jde mu to čím dál líp. Asi si pamatuje jak buchnul 2x:-))

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

dobré ránko.tak tady pořád poletuje sníh,ale nějak se moc nedrží,tak je to super.Včera jsme šly ve 2 na procházku a normálně mi spala v kočáře až do čtvrt na šest.Jinak noc zase hrůza,už nevím co jí je,chytn hysterák a řve a řv a ani chování ji neutiší...jinak s háčkováním jsem konečně trošku dál :-) už mi to jde,ale jak vidím,kolik mám řad a klik mi toho ještě chybí,tak to bude pomalu do vánoc :00:
ADEL-nádherné čepičky
FORI-malý je šikulka,že už tak krásně sleze :qu:
MNII-já taky háčkuju jen když malá usne večer jinak nemám šanci,včera jsem to zkoušela,jak si hrála a v momentě byla u mě a brala mi to z ruk
PETI-sari-krásné fotečky,příjde mi strašně rozumný :k:
PETI-věcičky jsou nádherné,malá bude kočka http://www.prckoviste.cz/kermi

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak mě malá naštěstí přes den spí 2x cca 1,5 hodiny, takže se to dá. Když má chlap ranní, tak si s ní tak hodinku hraje sám, tak mám taky čas pro sebe. No a pak večer, když se mi podaří malou uložit.
Žehlit musím, když malá spí, protože mi leze na prkno a tahá za žehličku. Však už to mám nachystaný na zítra, dneska mám cvíčo.
---------------------------------------------------------
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=236653

nějaké klučičí čapky, Adélko vyfoť.
Tak dneska děsný, tu jedničku už má fakt vidět, ale necítím ji na prst, tak asi proto, byl snad 20x vzhůru, a opět před šestou, strašný, ale jiný to asi nebude, už tomu nevěřím, prostě mu stačí těch 10h, ještě že bude léto to se vstává líp a do zimy to snad dá aspoň do sedmi.

Hiolky, Denísek umí slézat z postele:-))) Dneska šel a krásně dal nejdřív nožičky a pak už věděl, je opatrný, když mu to nejde, tak se tam tak dlouho nakrucuje a dostane ty nožky dolů, musí si to jako vycentrovat, ale je vidět, že hlavou už nepůjde, to se zastaví a kouká. Ale jistější si je, když jsem u toho já, to přileze ke mně, jako se mě chytí a začne dávat nožky dolů a jakoby hledá zem nožkama a až když stojí, tak se pustí, šikulka můj mrňavej. A taky včera na hudebce už krásně stál asi 10vt. a doma to dělá čím dál častěji, včera si z dřepu sám stoupl a chytl se až když byl nahoře.

---------------------------------
http://www.prckoviste.cz/forinka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já jsem chtěla taky dneska háčkovat, teda spíš aby mě to mamka naučila ale nakonec jsme zůstaly s Adélkou doma a já se dala do žehlení. Ale abych to neměla tak nudné tak jsem si na vinotéce koupila litřík (bude i na zítra)
svatovavřinca. A to půjde samo :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Uf uf mám hotovo. Do neděle, kluci se vrátí z hor a začnu nanovo :O
Já si matně vzpomínám, že jsem ve škole háčkovala, ale teď bych zvládla možná základní řetízek :)

In reply to by ivule

já jsem taky dneska měla pracovní den, vygruntovala jsem celý byt, už zbývá jen vytřít, ale to odkládám na neděli, žehlení mám taky tak ti to pošlu, ono ti to půjde pěkně od ruky ani nepozná,ž e je toho víc. :C]]:
představte si jaký jsem pako, začnu hačkovat a pořád hačkuju a žádná řada, ale pořád dokola, jak blb :|€|: a já jsem si blbě přečetla kdy udělat další 2řo, takže zítra to nezmáknu, ale v neděli to zkusím znova. Ještěže mám emailovou poradkyni Adélku, moc mi pomohla to vůbec pochopit, já na ty ruční práce moc nejsem, ale tohle se mi fakt líbí. Tak hačkování zdar :a:
------------------------------------------
http://www.prckoviste.cz/kubicek09

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka