Knížka o péči o mimi

02.11.2009

Ahojte holky:-)
moc prosím o radu, nemáte někdo tip na nějakou dobrou knížku o péči o mimčo? Spoléhala jsem na rady své maminy a ona mi řekla, že už si nic moc nepamatuje :( Díky moc a mějte se krásně ;) :a:

já mám od kamarádky půjčené 4 knížky, tak Ti je vypíšu, i autory, ale protože jsem ještě nic moc nehledala, tak nevím, která by byla ta nej :) 300 rad pro první krok s dítětem . je to stručné, výstižné, přehledné, Péče o novorozence a kojence Martin Gregora - s fotkama opravdu od porodu, přes výživu, očkování..., Happy baby book poradce pro mladé rodiče Kolektiv autorů - podrobná knížka i o výživě a hraní, dost reklam. Poslední není o péči jako takové, ale o hrách, je taky pěkná Hra ve vývoji dětí v prvním roce života Daniela Sobotková a Jaroslava Dittrichová. Přeju Ti šťastnou ruku při výběru, já zůstanu u těhle a ještě něco mám vžitého i když s přestávkou 12 let ;)

In reply to by danina

Ahojky:-) Moc díky za tipy. Hned, jak mi to vyjde, půjdu ty knížky omrknout. Přece jen to letí, jak voda a než se nadějem, březen bude klepat na dveře :00: Měj se krásně ;) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka