Je nas tady vic?

30.09.2009

Tak jak to tak vypada tak se pridame k rijnatkum...Terminek jsme meli podle UZ 15.09. a podle MS 28.09. a ono se porad nic nedeje. A ja uz bych tak rada rodila. Ty posledni dny jsou hrozne a strasne se tahnou. No a podle toho jak se citim bych mohla rodit az nekdy v listopadu! :s: A jak jste na tom vy holciny?

tak se k nám přidej,holky rodí jak o závod,já mám termín za týden a krom hrozných poslíčkových odpolek a večerů ...NIC vždy to zaspim

ahojky, tak to ti vůbec nezávidim...já mam termín zítra a včera jsem byla u dr a vůbec se to nepřipravuje a ani žádná změna...zítra jdu na kkontrolu ale asi jen na monitor a nejspíš to bude to samé...tak mi dr říkal, že když by stále nic tak v po mě pošle do nemocnice nejspíše na vyvolávačku....já taky pořád říkám, že snad rodit budu až na Vánoce a všechny těhulky nás předběhnou...ale jak mi maminka říká, že až se malinkýmu bude chtít ven, tak si sám řekne....ale hlavně,že je všechnov pořádku....tak držim pěstičky, ať už máš maličké u sebe co nejdříve a jste v pořádku...:)

In reply to by Ájuška

A to ti daji tu vyvolavacku drive? Me rikali, ze az 12 den po terminu, pokud je u mimiska vse ok. Ale ja mam z te vyvolavacky trosku strach, tak snad to do te doby prijde samo od sebe. A ty bys ji chtela? A uz se otviras? Ja jsem na 2 prsty a celkve kontrola uz 2x vypadala nadejne, ale i tak stale nic. Taky ti moc drzim palecky, aby vse super probehlo a ty mela svoje mimco uz u sebe! :a:

In reply to by JaninaB

jj dříve, protože už takhle je mimísek dost velký.....ale jinak je u nás taky všechno v pořádku....já se jí ani nebojim, všchny co mi napsali docela na vyvolávačku klady....jestli bych chtěla?...když by se nedalo nic jiného dělat, tak určitě, já se právě vůbec neotvírám a čípek mam daleko, to mi řekl doktro....tak třeba už to budeš mít za pár papa a ať vše dobře dopadne :)

In reply to by Ájuška

tak jsem i já.čípek pořád vysoko a neotvírám se.Já mám jen jeden termín a to dnes.Ale vůbec žádný příznak porodu.Po :*O*: mám vždy celou noc bolesti jako silná MS a tvrdnutí a ráno to odezní.tak už moc ani :*O*: .Ale ještě to asi skusíme.Na kontrolu jdu v úterý to budu 6dní po termínu.Uvidíme jak se to vyvrbí.Byla jsem v úterý i na utz ale malá má skoro 3kg takže žádný obřík tak jestli mě zatím ještě nechají a pak asi vyvolají nevím...

In reply to by Svachule

Ahojky...Tak jeste porad nic! Ja nemam ani ty bolesti, jen brisko tvrdne, ale jinak nic. Hlenova zatka odchazi uz od minuleho tydne a jinak se citim az moc dobre. Kontrolu mam zitra tak uz jsem taky zvedava,vyvolavacku dostanu az 12 den po terminu, tak si budu asi muset jeste pockat. Uz jsem vyzkousela i kdejake babske rady na privolani porodu, ale asi na me nic nefunguje!Mimcu se proste jeste nechce! :s: A ty chodis na kontrolu po tydnu? Neni to malo? Ja musim co 3 dny a to uz od konce 39 tt.
Tak zatim pa a moc drzim palecky, aby vam to dobre dopadlo!

In reply to by JaninaB

taky pořád 2v1?Je to už děs.No na kontrolu chodím jednou za týden.Už myslím od 36.týdne.Už mám 5monitorů za sebou.Uvidíme co mi v úterý řeknou.Mýmu mají sundávat sádru v pátek 9.10.pořád si myslí že to stihne bez sádry.Ale já bych to měla nejradši už o víkendu za sebou.držím ti pěsti a pohodový porod kdyby něco.Zátka nevím jeslti odchází asi zatím ne jen pořád výtok.Nevím jestli to musí být s příměsí krve nebo taky nemusí.Jinak občas ze mě jde sliz :s: až dost.Ale nějak to neberu vážně páč to mám skoro celé těhu...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka