Jakou máte životosprávu před plánovaným otěhotněním? Prosím poraďte.

24.09.2009

Ahojky holčiny, mám tu jeden dotázek - životospráva před plánovaným otěhotněním? Jako máte, nebo se snažíte dodržovat? Já zatím nic moc extra nedělám, teda kromě braní vitamínů. Poraďte prosím :a:

No, na začátku jsem to nějak nehrotila a nebrala jsem ani vitamíny, ale co jsem potratila, tak od té doby jím Calibrum babyplan, přestala jsem pít kafe s kofeinem, nepiju (teda piju jen když dostanu MS a na testu je jedna /, než se pak zas začnem snažit) a snažím se jíst víc ovoce a zeleninu. Jinak z jídla snad nic neomezuju. Na co mám chuť, to sním. Jo a přítele jsem teď konečně přinutila papat taky vitamínky na podporu spermijek (selen, vit.E, zinek..).

In reply to by slunicko0811

pro ty spermijky jsou důležité selen, zinek a vit. E, takže je jedno, jestli to koupíš zvlášť a nebo dohromady v jednom přípravku. Taky jsem se někde dočetla, že dobrý je i Koenzym Q10. Takže posílám odkaz, co jsem koupila mužíkovi já (je to i cenově přijetalné): http://www.levnalekarna.cz/medpharma-coenzym-q10viteselen-tbl67-p-82989… a pak ještě posílám odkazy, co mi poradily tady holky: http://www.docsimon.cz/zbozi/selzink-plus-tbl-30
http://www.internetlekarna.cz/inshop/-vsechny-produkty-/vitamin-e-200mg…

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka