kočárky

21.08.2009

Čaute holčiny,

prosím Vás nemáte některá zkušenost s kočárkem Pliko P3 on track modular system od Peg perego nebo s kočárkem Brevi B-one?
Strašně se mi líbí, ale ono vzhled není všechno :///:
Taky mně ještě zaujalo, že sada Trio for me od Chicca slevnila na cca 8 800,.kč, taky nevypadá špatně, ale sleva o 6 000,- se mi zdá podezřelá :C]]:

Předem děkuji za případné odpovědi.

renya

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,já po zkušenostech vybírám jen kočárek s velkými koly,ty malá se zaboří do sněhu a nejde s nima vyjet a pak se jen dřeš,ale to záleží na tobě,kde chceš s kočárkem jezdit a trandit.

In reply to by dablice

ten sníh mi výběr pěkně komplikuje :spid:
No ještě pohledám, chtěla jsem něco tak do těch 12 000, tož uvidím na co ještě narazím.
Každopádně díky za názor :qu:

tak se ještě koukni na inglesinu Zippy,je na stejný způsob,ale není tak rozvyklaná jako peg perego a lépe se skládá,my je prodávali,tak se mi peg perego přestalo líbit.jo a to chicco není špatný,každý rok mají obrovské slevy a má ho i Dara Rolinc

In reply to by prdada

:)
Inglesina zippy vypadá super, ale je trochu dražší :r: U toho Peg perego nejde sporťák otočit proti směru jízdy a to by byl asi problém. Ale jinak se mi zdal v poho - alespoň designově, ale to není všechno :(
Každopádně díky:)

In reply to by Renya

Ahoj tak mě se víc teda líbí ten peg perego do toho bych šla,fakt super a moje kamarádka ho má a je s ním spokojená.Ten druhý taky vypadá pěkně,ale já jsem odpůrce polských věcí,dle mého názoru t vyrobí cokoli za pěkné peníze tak je to šunt,nejsou dobří výrobci čeho koli.Ale můj názor.pa pa

In reply to by Renya

kočárek je hezký, ale já bych ho nechtěla kvůli kolečkám. Jsou malé a jelikož nás čeká zima,tak si to nedokážu představit. Já jsem teda z malého města, kola mám velký a nafukovací líp se s tím jezdí. Ale pokud nebydlíš na vesnici,tak to je asi v poho. Ale jinak je hezký. :a:

In reply to by Hannka01

:/;x: no právě ty kolečka,....ach jo. Čekám malého v listopadu a taky pořád přemýšlím, jestli to risknout:) Možná nebude zase moc sněhu,.. - no už mi začíná jít z toho hlava kolem.
A ty sis vybrala který? :ww:

In reply to by Renya

já si vybrala Coleto Austin3 http://www.svetkocarku.cz/kocarek-coletto-austin-4-oranzovy.html Je lehký,ale stabilní a má velká kola.Četla jsem na něho spoustu recenzí a měl by být v pohodě i na vesnici. A hlavně je to 3kombinace a autosedačka se dá nacvaknout. A prodavačka nám ho předvedla i venku a taky jsem si ho mohla venku vyzkoušet a vyhovuje i tomu mýmu,tak jsem zvědavá. Ještě cca3 týdny a už ho vyzkoušíme. :a: :C]]:

In reply to by Hannka01

ten oranžový:) No uvidím jak to všechno dopadne :ww:

A vám přeju hodně štěstí a ať se Vám s ním dobře drandí :C]]: Za tři týdny, to se máš, já až za 3 měsíce :cc):
:a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka