KKMM - dobrutky

14.08.2009

Ahojky holky...mam jen takovej dotazek..davate uz nekdo nejake dobrutky brouckum???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak nam uz je pres 5 mesicu a poslednich par dni jsem zacala davat ryzovou nemlecnou kasicku na noc. A maly po ni konecne spi i 4 hodiny v kuse. Pred tim se budil po 2 hodinach celou noc. No a moc mu smakuje :) Uplne se na ni pokazde trese :)
Evi

Ahojda Míšo,
nám budou 4 měsíce až 5.9. ale už sme zkusili kašičku od nutrilonu a Kubíkovi chutnala - samožřejme jen pár lžiček pro začátek :s:
Od 4. mu příkrmy začnu dávat a uvidím co nám řekne dr. nevidím na tom nic špatného, nám rodiče taky dávali dřív a žijeme :s: :s: :s:
papa
Veru a Kubík :e):

In reply to by Verusle

Je ahojky...to jsem rada ze pises...jak se mate???a jak Kubicek roste????tedka jedem na dovcu takze nebudu nic zkouset ale az prijedem tak ji taky neco dam...uz se totiz tesim jak bude cecet.....Terezka je teda jen o den mladsi jak KUbicek????Mej te se packo Michalka

Ahojky,

tak malej má 3měsíce a už jsme zkoušeli kašičku i šťávu moc mu to chutná.Znám dost maminek které dávali mimčům příkrmy dřív než ve 4měsících.nevidím na tom nic špatného pokud mu to chutná a vyhovuje tak proč ne

I my se chystáme na příkrm až kolem 6. měsíce. Plně kojím a o mlíko nouze není, takže ani já nevidím důvod do mimča cpát něco navíc. Toho si ještě užije až až :)

ahoj miško, ještě ne, ale docela se těším a zároveň bojím...
příkrmy jsou od ukončeného 4. měsíce, ale myslím si, že možná začneme o chvilku dříve, malá se přece jenom povalovala v bříšku o 13 dní dýl, asi mamince uvěřila, co ji čeká venku :)
no a do začátku asi začnu s kupovaným - ale uvidíme taky, co bude potvůrce chutnat, já jsem ráda, že aspoň s mlíčkem už jsme se jakž-takž srovnaly... dřív jedla mezi 50 a 170ml na jedno krmení, teď jsme se ustálily okolo 100 na krmení, málokdy méně, a velmi výjimečně si řekne o víc... akorát ještě nemáme denní režim, ale no co, se nedá nic dělat :)

In reply to by Karluša

jo Kájo, to já netuším. ale i některé květinky tu psaly, jak už mají režim...
malá jí, když má hlad, a ten má pokaždé v jinou hodinu, i když často má dva dny za sebou jak přes kopírák, ale ten třetí je pak všechno jinak. tím, že nechodíme do práce v pevnou hodinu, a často ani nechodíme, tak se vstává až se vstane, spát se jde až se jde spát, koupe se večer, ale někdy i odpoledne (včera ve velké vaně v poledne) - prostě režim ne a ne a ne :)
jo, a ty vaničky, to jsem ti chtěla říct - mají v MŠ na Hurbanově :)

In reply to by reina

jo, dyŤ to vím, jsem se tam koukala, že dělají plavání pro děti. Ale jsem na to zapomněla. Tam mají snad i nějaký bazen, malá už se těší, že tam budou chodit plavat. Jinak teda režim, to fakt nenem jsem s něma byla dneska celý den zas v Podolí, tak něco jako oběd to ne, Domi tam co dvě hodiny jedl, pak zas spal a chvíli koukal. No a doma to samý-hlavně Bára, Tak asi na to jdem nějak špatně. ale prdím na to, radší ditě spokojený než vystresovaný.

In reply to by Karluša

no já dneska nad podolím taky přemýšlela, potřebovala bych si zaplavat, ale bojím se tam těch davů.... tak to asi nechám na jindy, ne na léto
a dneska malá přes den nespala, a pak byla protivná bo byla přetažená... ještě že koukala a koukala... kdyby místy očka nezavřela, tak jí opravdu už vypadnou, už jí visela snad jenom na žilkách :s:
a s tím režimem - kašlu na něj

In reply to by reina

Tak to ti řeknu, že teda v Podolí dnes ani nebylo narváno, až jsem se divila. Asi všichni odjeli někam na dovolenou nebo fakt nevím. Až jsem z toho byla vedle. Jinak teda já na režim peču už 4 roky. ale od září nám už částečně nastane. Tak nevím, bojí, bojim.

ahoj-)rikam si jestli ctu spravne?-)kvetnovym miminkum jsou tak trim mesice a ty bys jim chtela davat uz nejaky dobruutky?-)neblazni-)zacina se tak na peti... sesti mesicich...neni kam spechat...

In reply to by Karluša

ja jsem nato mela u prvniho jedinej ale zarucenej trik...proste tenkrat MAtes dostal zasterku a bylo to...sice byl jak v pytliku ale kdyz dopapal tak jsem ho vybalila a byl jak ze skatulky..no a pytel jsme vymachla ve vode...byl pak kouzelne barevnej...a to na zacatku mel barvu jen jednu :-)Michalka

Míši já ještě nic je čas popravdě se hrozím příkrmu :00: začnem až od 4.měsíce a pomalinku.Chtěla jsme mu už vysadot ty probiokapky a budeme je brát až do pul roka..nestihla jsme objednat tak tři dny neměl to bys nevěřila jaké měl bolení...děsný tet už konečně zas máme :one: aje klídek ...jinak dávám jen čajík fenyklovej

In reply to by Mag28

Tak ja mela jen jednou ty kapky...a stacilo..tedka se uz krasne vykadi bud jednou denne min a nebo jednou za dva dny a to uz je toho vice...ale bolesti uz nema...obcas se teda krouti ale to rozhejbem nozickama...takze tohle je nastesti v pohode.....on je totiz ten sunar od Hippu probiotickej..takze mame vlasten kapicky v nem :-)..zkus ho a uvidis jak budes spokojena teda spis Adamek...Michalka

In reply to by Michalaaa

no uvidím tet už mám ezase zásoby na měsíc...měly jsme nejdřív bebu sensitiv na koliky a tet už má tu normal bebu bylo vše vpohodě jen nesmím vysadit ta kapky :00: ještě pořád bluje jak blázen má ten reflux...tak,že občas mazec,ale už jsme si zvla za den pětkrát převlíkám :00:

In reply to by Michalaaa

to začíná brzo teda. No Domi bude mít příští neděli 4 měsíce, tak by teor. něco mohl, ale peču na to, počkám do půl roka, to zrovna vychází na padesátiny naší mamky, tak to bude mít o něco později.Ale mám docela strach, kluci se v tom většinou nimrají.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka