Sběrače mléka - super vynález!!!

17.07.2009

Ahojka všem, tak jsem včera dala na rady porodní asistentky, která mě byla zkontrolovat a povykládat co a jak, a udělit pár rad, koknout na šití a stehy jsem nechala na příště, vytáhne mi je. Ale k její radě:
- poradila mi, že když plně kojím, ať nosím podprsenku,.. (měla jsem bolavé bradavky, tak jsem větrala) a že nejsou dobré ty vložky do podprsenky, že to bradavky zatlačuje (v mém případně je nemám kdoví jak vystouplé a mega obří) a působí jako špunt, že bych si měla pořídit sběrače mléka, je fakt že když jsem kojila z jednoho, tak z druhého to kapalo o 106 .. no a včera jsem teda zainvestovala, koupila, dnes vyvařila.. a .. za pár hodin jsem už nasbírala.. odkapalo 50ml mlíčka... a toto vše by zachytil tampon a moje triko.. A prej bych si odsáváním jen narušila laktaci a jen by mi z prsou teklo ještě víc.. Zásoby si chci udělat, pač kdybych potřebovala někam na úřad, benku bylo nevlídno, nebo někam odjet atd.. tak aby měla z čeho mamča malou nakrmit, jen hledím jak to odkapává..
Tak můžu jen doporušit, ač si zatím neumím předatvít, že bych s tím vyrazila ven, asi by lidi hleděli, jaké to mám prsa veliké hihi.. ale jinak to je celkem nenápadné. :one: tak jen doporučuji!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka