Dnešní výlet na Praděd

01.08.2009

Dnes jsem byl na veliké hoře.
A pořád jsem koukal, kde ten PRA DĚDA bude..... Sluníčko svítilo a jsme všichni opálení. Doma mě babi dala čvachtat do vany - to bylo super, mamka filmovala.
www.stream.cz/video/336042-po-vylete-ve-vane

Fotečky:
www.mojetehotenstvi.cz/uz-je-na-mne-dlouho-pradeda-nikde-tak-jsem-dosta…

www.mojetehotenstvi.cz/praded-1-8-2009

www.mojetehotenstvi.cz/ve-spor-aku-musim-na-v-e-koukat

www.mojetehotenstvi.cz/mamko-honem-je-te-kousek

-------------------------------------------------------------------------
www.prckoviste.cz/zpir

Kliknutím vložíte smajlíky:

Petulka je moc krásnej klučík a ty kukadla jsou nádherný.Takovou turu to si si musela máknout co v tomhle horku?

Teda to se někdo měl! Petříku a odkud jste šli? My byly včera s Natalkou u tety a dneska u babičky na čvachtandě v bazénku. a taky Natalka spinkala s maminkou u babičky v ložnici, to se krásně spinkalo - dvě hodiny, jůů.

In reply to by Romanca

Ahoj no přijel strejda s děckama a jeli jsme na Ovčárnu a potom mamka tlačila kočár až na Praděd.... Asi to byla pořádná fuška. Funěla jak lokomotiva. :$$: Moc se mi tam líbilo.
Čerstvý vzdoušek, stromečky, hóóódně lidí - pořád jsem měl na co koukat :one:
Dneska mě hlídala babi s dědou, po obědě jsme to taky všichni zalomili, tak bazének nebyl.... Ale jdu se teď vyrochnit do vany, jupííííí :C]]:
Ahoj a pusu Naty :a:
----------------------------------------------------------------------------
www.prckoviste.cz/zpir

Taky bych si zašla na Praděd. Krásný klouček!! Moc vám to sluší!!! To provozujete normálně takové tůry na kopečky? Ptám se proto,že já jsem v tomhle odchovaná a tohle miluju,ještě jsme s malým ale nikde nebyli.

In reply to by Megiss

Tak tam je pěkná cesta,plynulá,ale dlouhá,že? To jste šli z Ovčárny? Nebo z Červenohorského sedla? Každopádně je lepší ale kočár než třeba tahat 20kilové dítě na zádech. No,nebo počkat,až vyroste! ;)

In reply to by kockral

AHOJ no jít ze sedla asi nedojdu, po těch šutrech....
Šli jsme z Ovčárny a stačilo...
Já to šlapala v 1,5 letech tam i nazpátek. A v pohodě
Takže mě na tůru asi dlouho nikdo nedostane, i když.......
----------------------------------------------------------------------------
www.prckoviste.cz/zpir

In reply to by Megiss

Tak my jsme právě taky s našima chodívali na takové prochajdy a bylo to náhodou super,teda,já jsem byla takový ten případ,který stál pod kopcem a křičel nahoru na naše,že tam prostě nepůjdu,že do kopce ne a ne a ne. :C]]: Ale teď už to beru jinak,sice stále potřebuju nějakou dobrou motivaci,jako např. že nahoře si dáme super oběd,nebo že tam bude pouť apod.,ale už je to pokrok a i do toho menšího kopečka teda šlapu. :C]]:

In reply to by Megiss

Ty jo,no,tak to jsi byla hodně šikovná. Nám naši museli vymýšlet i poháry,jako kdo bude první,tak dostane největší pohár za 1. místo a tak,jinak jsem prostě nešla.Ale já jsem hlavně byla puclík tlusťoučký,takže se mi fakt nechtělo. Naši nás tahali každý víkend na nějaký výšlap,já jsem byla mladší švígra,takže jsem taky třeba ve 2 letech musela absolvovat i 20 km tůry. To si u svého staršího kluka teda nedokážu představit,s tím jdeme pár kilometrů a po chvíli se už nese,asi má něco po mně! :C]]:

In reply to by Megiss

Tak ona to byla celodenní tůra,takže jsme různě stavěli,svačili a na oběd šli a tak. No,ale taky jsem za to neměla ráda rodiče,švígra o dva roky starší to už brala v pohodě,ale takhle malé dítě tolik tahat? Ještě,že v té době neexistovala linka bezpečí,nebo jak se to jmenuje,možná bych tam byla pečená,vařená! :C]]: U nás teď dobře vyšla prochajda cca 10 km,ale to jsme šli jen od rána do 2 odpoledne a bylo to i s pivkem na zahrádce,docela jsem se divila,že to Páťa ušel,i když se semtam nosil u taťky. A představ si,že to byl můj nápad,no,bila bych se do hlavy nejraději. Já jen vstala a říkám,jojo,dneska porostou,jde se na hřiby,pobalila děcka,vyhnala z chaty manžu a známou a šlo se,sice jsem měla na mysli něco na způsob vylézt nad chalupu a jít zpátky,no ale nakonec jsme prošli přímo okruh značený lesníma značkama,podle směrníku cca 10 km. Děs. Ale taky jsem to odpoledne zapíchla a celá rodinka jsme chrupkali dvě hoďky jak malé mimča! :s:

In reply to by Megiss

tak lážo plážo to fakt nebylo,to bylo směr jeden hotel a tam u toho hotelu,že budeme jako sbírat hřiby,takže jsme šli 5 km k hotelu,tam byly samozřejmě všechny vysbírané :s: ,tak na nás z toho hledání přišla až žízeň na pěkně chlazené pivčo,jelikož bylo v ten den 28 ve stínu,a tak jsme se vydali cestou k nejbližší zahrádce,která byla vzdálená dalších 5 km. :s: Takže nene,lážo,plážo,ne! :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka