Přibírání na váze

31.07.2009

Ahoj maminy. Nevím zda je můj přírůstek normální, mělo by se v těhu přibrat tak 12 kg, ale u mě je to malinko víc a to jestě nejsem na konci, nýbrž kousek za půlkou:-(začínala jsem na 66 kg a to v 10+4. Teď jsem v 27+4 a už mám 81 kg a váha stále stoupá, začínám z toho být dost zoufalá a když se mihnu kolem výlohy, nebo čehokoliv, kde si můžu prohlédnout svůj odraz, jsem z toho celý den špatná. Nevejdu se do žádného oblečení. Nejhorší je, že se mi vše usadilo právě na zadku a na stehnech:-( Jaký je váš váhový přírůstek?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, já doteď 6 kg, čekám druhé, u prvního to bylo za celou dobu těhu celkem 18 kg a připadala jsem si jako koule. Takže ti rozumím....ale tvůj přírůstek není až tak veliký, jsou takové, co přiberou třeba 30 kg...to mi přijde až neuvěřitelné...tak papání zdar:-))

Vůbec se netrap já u prvního měla 30 kg a u druhého skoro taky tak takže každá to má jinak,vše jsem schodila a teď jsem 5 týdnů po porodu a jde to taky dolů,tak se neboj pa pa ;)

Ahoj nejsi sama, je nas v tom vic. Ja sem na tom podobne ja sem zacinala na 58kg a uz mam 72 a to sem teprve 25 tyden, kazdy den mam vic ikdyz jim moc, ikdyz malo stejne vaha porad roste. Pupek uz sice mam, ale jsem na tom stejne jako ty vsechny ty kila jsou na zadnu a ve stehnech je to neprijemne, ale musime to brat s nadhledem, ze to po porodu pujde dolu a kdo rika ze ne tak keca musime se potom moc snazit a hlavne si upravit jidelnicek bude to tezke po 9ti mesicich prezirani ale my to zvladnem :s: taky mam z toho depky nekdy az moc, protbrala sem skrin a vsechno sem to vyhazela a zjistila sem ze sem vejdu leda tak do skrine a ne do obleceni, ktere tam mam :00: Nejdulezitejsi je aby nase miminka byli zdrave potom se muzem zacit starat o sebe, urcite nejsme ve stavu kdybysme se mohli trapit hladem hezky papkej a zkus se vyhnout vecernimu mlsani, ja to delam tak, ze si dam posledni jidlo v 5-6h a potom treba kdyz se s mojim divame na film tak si dam pulku grepu nebo si narezu zeleninu a zobu a kdyz mi kruci v brichu napiju se nizkotucneho podmasli a hlad je pryc urcite to vyzkousej a preju hodne stesti :one: :qu: :hu:

Ahojky, to mi povídej. Já snad přibírám i ze vzduchu :) Jsem 33. tt a mám nahoře 20 kilo :00: Připadám si jak bedna kytu, ale už jen několik týdnů a bude líp :)

přibrala jsem 10 kilo a byla jsem tomu ráda,teď mám 14 dole:-),ale každá jsme jiná,pokud se nepřejídáš a jíš pestrou stravu a ne sladké,tak by ses určitě neměla dostat příliš nad tuto hranici

ahoj,nic si z toho nedelej,jeto normalni a jeste to pujde vis ja sem 31tt a mam nahore 13kg :( a vaha taky sama leze a stema vylohama mi povidej pripadam si ted posledni 4tydny uplne hnusna a tucna jinak obleceni co sem si poridila vetsi uz mi taky moc neni ale uz to v nem nak vydrzim a jinak si myslim ze se mi to nej´vice ulozilo taky na zadku a stehnech no predpokladam ze po porodu pujde aspon tech 8kilco dolu,no a zbytek na tom budem muset zapracovat sami :C/): :s: :s:

In reply to by Markyyy

já chodim ven jen kdyz je hezky ptz mam dvoje kalhoty co jsou mo uplne super horsi to je kdyz venka prsi to nemam na sebe vubec nic ...vubec nevim v cem pojedu z porodnice ptz jsou mi vsechny kalhoty,ryfle proste vsechno male pres stehna..a v zari uz nebude tak teplo jak ted ..kdyz nekam chci nakoupit nebo tak a je skarede tak jedu v teplakach a staci abych videla nejakou kocku co je hezky oblecena a pripadam si jak marena ale zas budu mit to nejcenejsi na svete

nekdo pribere 5 kg a nekdo 30 kg... kazda jsme jina, kazda mame jine spalovani, jinak velka miminka, jine mnozstvi vody. nestresuj se tim - jestli je jinak vse ok, hod to za hlavu a uzivej si tehulkovani. kolotocem kolem miminka a kojenim (vetsinou) to pujde dolu. a taky trochu zamakas no.
ja jsem pri prvnim celkem pribrala 13 kg a ted jsem 29tt a mam 9 kg. :a: zabka+kaja

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka