kaše vs. nutrilon 2

23.07.2009

Ahoj holky.Tak sem teda včera zkusila vysadit tu kaši a nechala jsem jenom nutrilon.A výsledek? Mno,probudil se o 1 hodinku později a byl v noci klidnější. :one: Dneska sem se dočetla,že by se miminkům měla raději dávat rýžová kaše než obilná,tak jsem dneska zkusila rýžovou s meruňkama.Tak jsem zvědavá.Snědl 150ml kaše a ještě se dopil nutrilonem-60ml.Bříško měl jak kopačák.Jako tak velký :s: Tak ssem se dneska chtěla zeptat,jestli když už dáváte kaši,tak jestli obilnou nebo rýžovou a jestli dáváte kaši i v jinou denní dobu,než je noc..... :a\|:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak malej se mi zbudil dneska jen jednou....no nevím jestli to mam přisuzovat kaši, uvidím co dneska

Ahoj ja davam klukum Ryzovou kasi od Nestle davam na lzicku daj si spolu dohromady 15oml takze ne moc pak dopiji mlickem. diky te kasi mi vydrzi na jidlo do 5 pul6. :a:

In reply to by Ivik77

Me kluci piji posledni v sedm pul osme a vydrzi tak dlouho jenze bohuzel nekojim jsme na Beba tak to bude asi take tim pac nestarsiho jsem kojila a toho sem si tak pekne naucila ze se mi 19 mesicu budil trikrat na prso no zahul.Jinak kluci ale bohuzel mivaji posledni dobou vyspanO uz kolem ctrvte i driv ale hlad ne zkousela jsem ale jen cucli chtej az kolem pul 6.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No malej je 7.5 měsíce starej a byly doby, že spinkal taky celou noc, nanejvíš 1x se zbudil, ale co dávám kaši, tak i 3x :jawdrop: Taky jsem jen kojila a kojím pořád

In reply to by Ivik77

AHoj holky, náš Kubík má 7,5 měsíce. Ve 4. a 5. měsíci spal táák krásně, budil se za noc jen 1x na jídlo kolem třetí ráno a spal do 7, 8 hodin.. :) to bylo bájo, ale kolem půl roku najednou bum a přes noc papá zase 2x někdy jen 1x, ale budí se už kolem půlnoci a ráno vstává už kolem 5, půl 6.. trvalo než jsem si zase navykla.. :'zz): :s: No jsem přesvědčená že za to můžou zoubky, první se vyklubal před 3 týdny teď leze druhý, ale jinak to zvládá statečně :c: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak já malou pořád kojím. Bude jí osm měsíců. Jednu dobu spala krásně, ale pak se to nějak zlomilo... a 3x za noc kojíme. A vstáváme mezi pátou a šestou hodinou. To už ani nepotřebuje další komentář :00:... jsem KO.

In reply to by Ivik77

Jo, tak to máme stejné. Akorát taťka nemá dovolenou, ale nemocenskou. Ráno si ji veme a já trošičku dospávám. Teda malá se jen budí na kojení a hned usne, takže ji nemusím uspávat, ale je to prostě přerušovaný spánek a unavená jsem určitě i ze samotného kojení. Už aby to bylo za náma, že :).

Ahojky,já dávám rýžovou,dnes jsem dala taky poprvé hami merunkovou,ale nějak ji nejela tak jsem zvědavá kdy se probudí.Myslíš že když se stejně nebudí po kaši dýl tak je zbytečný ji tu kaši dávat?Jo jinak dávám taky jen na noc.

Začíná se rýžovou kaší. Obilné by se měly dávat později - je v nich lepek.
Já dala od Sunarky nemléčnou rýžovou, později neml. rýž. s kukuřicí a teď nemléčnou pšeničnou s ovocem.
:a:

No, já na tom budu asi brzy stejně, ještě dnes vyzkouším Hami kaši na dobrou noc a pokud se mi opět brzy probudí, bude dál dostávat mlíčko. Nemá cenu ji vykrmovat kaší.

Ahojky, tak já dávam jen rýžovou a budí se častěji. Tedy nevím jestli je to tou kaší. Dneska jsem pro změnu koupila zas obilnou, tak uvidím. Jinak kaši dávam jen na noc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka