Termín a zatím nic

22.07.2009

Ahojky holky, tak dneska máme termín a nic se neděje...ráno mi nebylo nejlíp,tak jsem myslela....ale nic..Takže jsem zvědavá jak dlouho se bude ten náš brouček :cc): fintit ;) snad ne dlouho. Pokud by se do neděle neumoudřil,což já věřím,že umoudří,třeba dnes. :one: Tak v pondělí ráno nastupuju do nemocnice na pozorování všeho...mi řekla paní doktorka včera..Takže tak asi...tak jsem zvědavá. Hned jak se vrátím z porodnice,tak dám vědět co a jak...Tak všem těhulkám co jsou na tom podobně,přeju pevný nervy a hlavně pohodový porod a zdravého mimíška... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já měla termín včera a nic.Dnes ráno mi odešla hlen.zátka tak doufám,že už to dlouho trvat nebude.Prozatím se citím dobře takže uvidíme.Jinak jdu v pátek na vyvolání.Tak se drž a ať se brzo dočkáš :a:

In reply to by Ledicka

Jéé no tak to jsme na tom skoro steně. Tak to určitě stihneš bez vyvolání :one: mooc bych ti to přála co nejdříve...Dnes mají být bouřky,tak se to třeba rozhýbe ;) Tak ti přeju co nejpohodovější a nejrychlejší porod a hlavně zdravíčko tobě i mimíškovi :a:

Držím Ti pěsti, ať je to co nejdříve, v tomhle vedru Ti to teda vůbec nezávidím. Natálce se taky ven nechtělo :n: a jak mi doktor řekl, že půjdu na vyvolání, zalekla se a ještě tu noc jsme frčeli :s: ! :a:

In reply to by renatamu

Děkuju moooc. My jsme s Honzíkem domluvení,tak snad bude hodnej :s: No ty vedra jsou hrozný,ale mě to nepřekvapuje...zítra má být tropické horko,tak to určitě bude při mym štěstí zítra :00: Každopádně to nebude příjemný,ale hlavně ať to všechno dobře dopadne...a nemusíme vyvolávat :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka