kočárek GABI

22.07.2009

ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli mate nejaka zkusenost s kocarkem zn.GABI.my jsme ho koupili a tak premyslim jestli bude kvalitni.sestra me strasila ze je to spatna znacka.tak nevim nevim.prosim poradte.dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, nemám s tím kočárkem sice žádnou zkušenost, ale máme v úmyslu si ho taky koupit. Máš GABI II. nebo III.? Já měla pořád na očích II. ale teď je novinka III. tak pokud mi nepadne do očí něco jiného tak jdu do III. sice je o tisícovku dražší, ale je tam k tomu i autosedačka. Smím se zeptat kde jsi kočárek koupila a za kolik?

In reply to by Lenča 87

tak ja mam II..strasne se mi libil.na internetu ho najdes kolem 5500kč a ja jsem ho zrovna vystihla ve sleve za 3000kč v Kroměříži.takze jsem mela radost.no me prave sestra rikala ze je to nekvalitni kocarek tak jsme se chtela zeptat jestli s tim ma nekdo nejakou zkusenost..no jinak uvidim jaky je.prcek by mel jit pristi tyden na svet podle terminu tak ho vyzkousime:-)

In reply to by maminka Lucinkaa

Tak to máš super cenu, no já ho měla tu II. i s autosedačkou za 6,5 tis. a ta III. je za 7,5. Těch 1500 je za tu autosedačku i v barvě kočárků. No paní v obchodě mi říkala že tady tyto jdou strašně na dračku, že nestíhá objednávat, takže si myslím že by měly být dobré.
Tak přeji příjmený a pohodový porod. Nás to čeká až v polovině října.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka