hlenová zátka

09.07.2009

Ahoj holčiny,tak mimísek se ještě drží v domečku :||): ikdyž nám přez noc kleslo bříško ale mám takový dotázek ohledně hlenové zátky.Jak dlouho před porodem se uvolnuje a jaké je barvy?Mám totiž lehký bělavý výtok a bojím se abych to poznala. :? Jsem ze všeho zmatená jelikož předporodní kurzy nestihnu abych se dozvěděla víc a tak spolehám na vaše rady...... :one: tak se na mě nezlobte jestli už jste to tady probíraly jsem prostě zmatená prvorodička :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky.Se neomlouvej.Já jsem na konci 37tt a budu rodit podruhé a jsem zmatená jak želva.U prvního-což už je strašně dávno mi žádná zátka neodešla,porod mi vyvolali při kontrole v poradně-neměli tenkrát asi co dělat :s: ,takže taky s napětím očekávám,jestli tentokrát poznám,že rodím a jestli budu mít nějaké příznaky,jak tu holky píšou.Akorát mi prodavačka v obchodě řekla,že jsem na rozsypání,tak asi už mi klesá břicho..Jsem ti neporadila,ale aspoň víš,že někdy ani podruhé člověk nic neví :a:

Mě odešla v 17hod. a ve 23hod. mi praskla voda. Odcházet může, ale i 14dní před porodem. Jako to, co popisuješ, to ale nevypadalo. Budu nechutná, ale je to spíš hlen (sopel) někdy s trochou krve. Někomu odejde velký kus někomu po malých kouskách. Snad sem ti trochu poradila :one:

In reply to by LIUNKA

Ahoj přesně tak vypadá to jako průsvitný hlen, který se táhne když se utíráš a jsou v něm jakoby žilky krve. Tak to aspoň vypadalo při mém prvním těhotenství a 2 hodiny na to mi praskla voda, ale i přes to všechno jsem se ani po 18 hodinách neotevřela a pak byl císař :-( doufám že teď to bude lepší.

In reply to by Siera

.....koukám,že je to běh na dlouhou trat :jawdrop: ale už se nemůžu dočkat,v noci mě probudila ukrutná bolest kyčlí a takové tukání v podbříšku nebo spíš v pipce :D tak nevím jestli to jsou taky příznaky???

In reply to by LIUNKA

Mě i přes den ťuká na spodek a není to nic příjemnýho. Občas to docela zabolí a fakt mi přijde, že se mu snad che ven, ale ještě je brzo. V pátek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řeknou. Naposledy mi doktorka říkala, že je mimčo dole a hlavou je na spodku hodně nacpané, takže lehám s podloženým zadkem, ale nepřijde mi, že by to pomáhalo. Takže jestli kvůli tomu mě to tam tak tlačí. Mě se třeba i špatně čůrá, když dočůrám, tak mi přijde, že kdybych snad zatlačila, tak je venku. Jinak ten bělavý výtok jak popisuješ mám teď taky. Musím nosit intimku, jinak bych byla jak počůraná :(

In reply to by LIUNKA

Není kam spěchat !! Vždyť jsi teprve 36.týden. Já rodila ve 36.týdnu dvakrát a připadám si ochuzená o jeden měsíc. Počkej jak budeš na těhotenství ráda vzpomínat (celý život) i na všechny neduhy, co sebou přináší :wink:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka