Jaké vložky po porodu

25.06.2009

Ahoj holky :-) Prosím vás, poradtě mi jaký vložky si mám s sebou vzít do porodnice? Jsou nějaký speciální vložky po porodu (kde je mají) nebo můžu mít klasický na silnou menstruaci? Díky moc za odpovědi :-) Verča

Ahojky já mám z lékárny vložky od f.Hartmann "Samu" je jich tam 20 a stojí kolem 35,- kaček takže je dobré si vzít prý dvě balení a hned jsem si vzala síťové fixační kalhotky od Teny v bal.jich je 5 a prý stačí že se dají jednou přeprat a stojí kolem 150,- kaček a k tomu Rosalgin na výplach a rychlé hojení po porodu a šití prostě zaběhni do lékárny a oni ti poradí!Neboj vše co jsem ti poradila jsem vyčetla tady a na webkách "nunýnek.cz"Snad jsem ti alespoň trochu poradila Páčko Martiii :a:

Ahoj,
já jsem měla v porodnici vatové vložky Nova, které jsem koupila v lékárně - jsou takové síťované, hodně vzdušné, bez lepení a křidýlek a na hojení po porodu jsou daleko lepší než klasické menstruační.
Vypadají takhle (viz odkaz):
http://www.drostra.cz/storemodules/ShowImage.aspx?ProductCode=HF89&Unit…
Prodávají i jiné značky, ale lepší je říct si přímo o porodnické vložky a to už v lékárnách vědí.
Já jsem jich měla v porodnici asi 3 balíčky po 10 ks a používala jsem je i pak během prvního měsíce, když ze mě šly očistky, aby se mi lépe hojilo šití.
A taky je dobré koupit si jednorázové síťované kalhotky do porodnice, které jsou daleko vzdušnější než klasické kalhotky a někdy je prodávají i jako součást balíčku s porodnickými vložkami.
Pa :a:

jo jo jsou speciální, nemají žádné lepítka ani křidélka jsou vzdušné, prodavají je v lékárně, normálně řekni porodnické vložky, nebo vložky do porodnice, já sem měla 2 balíky a ještě jsem si vzala hrubé ria bez křídel, kdyby tamty došly a ještě že tak,

ahoj jo maji primo porodnicke vlozky bud v lekarne a nebo v Teta drogerce jsem je videla.Jsou pry nejlepsi aspon tech par dnu po porodu.Koupila jsem si dva balicky a kdyztak pak uz si dam klasicky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka