dnes mě čeká kontrola...

09.06.2009

Ahoj holky, dnes jsem 1O+5 a čeká mě druhá kontrola, ani nevím pořádně proč,ale začínám se docela bát a jsem nervozní :? První kontrola byla v 7+5 a viděla jsem srdíčko a všechno bylo jak má být,ale mám za sebou před půl rokem zamlklé těhu, na které se přišlo právě v 11tt a vůbec jsem to nepoznala :w: Vím, že je lepší, že si příroda pomůže sama raději dřív než později, než aby bylo s miminkem :cc): něco špatně,ale stejně mi to nedá úplnej klid. Nemohla jsem se dočkat kdy už půjdu na kontrolu a ted bych tam snad raději ani nešla :00: Jinak se cítím dobře a v podstatě mi nic moc ani není. Držte mi prosím palce :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kontrola proběhla v pořádku, mimčo má 4cm :e): a vše je v pořádku. Jsem objednaná příští týden na screening v I.trimestru. Cítím se ted mnohem líp :a:

Ahojky,
taky tě chápu, každá se bojíme...jestli všechno probíhá, tak jak má..jestli je mimi vpořádku a tak...
Já byla dneska poprvé na krvi a za týden jdu do poradny..tak jsem už teď nervozní, jak dopadnou výsledky. Sice čekám 3. mimi, ale v dnešní době..kdy se můžeš dozvědět z internetu tolik informací, mám snad největší strach ze všech mých těhu právě teď..dřív jsem si to nepřipouštěla, že by něco mohlo být špatně, teď nemyslím na nic jiného :-( tak snad si to nepřivolám :-(
Neboj, určitě to zvládnem a naše mimi budou vpořádku :-), hodně sil přeji!!

Ahojky, taky tě dost dobře chápu, také mám tu zkušenost, teď jsem ve 28tt a před kažkou návštěvou jsem byla strašně nervózní, hlavně v čekárně a pokaždé, když mi sestřička měří tlak, jde to poznat. Tak ten týden po kontrole jsem relativně v klidu, ale potom už zase malinko znervózním a nemůžu se dočkat další návštěvy, abych se uklidnila. Čím víc jsem těhu, tím víc jsem klidnější, také proto že už cítím pohyby jsem se zklidnila, uvidíš uteče to jako voda a prcek bude v pořádku i s maminkou. Snaž se, co nejvíce zaměstnávat ať máš,co nejméně času na různé myšlenky, pomáhá to. Držím pěstičky ať se ti to malinké dneska pěkně převede, papá :a:

Ahojky,
já jsem na tom podobně, jse 10+1, ale na další kontrolu jdu až za 14dní.Už teď z toho mam panickou hrůzu, hlavně ze zamlklého těhu. Příznaky začínají odeznívat a nastupujou obavy :00: Budu ti držet palce, ať ti to dneska dobře dopadne....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka