Hormonální profil

04.06.2009

Dobré ránko ve spolek :),
tak jsem si volala kvůli výsledkům hormonálního profilu, který mi dělala dr. minulý týden, a to 2DC. Výsledky jsou prý všechny zcela v pořádku :\x: :qu: až na jeden, který prý bude až příští týden :( . Mám radost, ale taky mi přijde divné, že krevní testy trvají 2 týdny??? Je to normální, měla jste to některá taky tak?
No, každopádně věřím, že i ten poslední je v pořádku a snad se už konečně zadaří a taky se dočkám :cc): .

Ahoj Kači,já byla taky na hormonálním profilu 2 den cyklu a řekli mě že mě výsledky řeknou při druhým odběru 12 den cyklu a ten už mám taky za sebou ;) a vysledky jsou v pořádku :qu: A na ten druhej profil máme přijít s manželem pro výsledky přímo do Caru,protže se musíme prej domluvit na další postup,jdeme tam ted 15.6 :\x:

Ahojky,tak já se výsledky dozvěděla na utz a to bylo asi o 9dní později potom co mi brali krev,ale taky jeden výsledek chyběl(na alergii na sperma a vajíčka) a ten jsme se dozvěděla na další návštěvě..tak asi některý testy trvají dýl.Určitě i ten poslední bude v pořádku ;)

In reply to by Lidussinka

tak to já nevím, jestli mi dělala test na alegii na sperma, nic o tom neříkala :? . Na UTZ mě nepozvala, byla jsem jednou na měření folíků a vše bylo naprosto OK, když jsem měřila teplotu, tak byla taky ukázková, tak snad se taky dočkám :).
Co Ty v Pronatalu v TP? Už jsi tu byla? Nebo se teprve chystáte?

In reply to by KackaTP

Kačí,právě,že tam mi dělali ten hormonální profil a vše okolo..všechno mám v pořádku,přítel sperma nadprůměrný,jen se mi ted už druhý cyklus někam ztratila ovulka,tak ted budu brát druhý cyklus clostík a snad budou pořádný folíky :)

In reply to by Lidussinka

Tak mně profil dělala moje dr. a taky říkala, že mi podle testů kdyžtak něco nasadí. ale mám pocit, že když je vše OK, tak nenasadí nic. No uvidíme. Spermio nás ještě čeká. Tak držím pěsti, aby se zase ovulka našla a clostík pomohl :)

Ahojky Kaci, tak hlavně, že je vše ok :qu: a neznepokojuj se, já taky čekala delší dobu ;) držím palec, ať se brzy podaří :e): :a: :ooo:

In reply to by lulubar

taky si říkám, že je to super, ale už by kruci to mimčo mohlo takyp přijít :). Jsem si psala ježíškovi, tak mi // asi nadělí až pod ten stromeček. No, to je jedno, tak si alespoň užiju léto :).
Tobě taky držím pěsti, ať se brzo zadaří ;)

Kačí tak to je fajn že je zatímvše v pořádku a neznepokojuj se tím že to trvá 2 týdny, já na výsledky krve čekala měsíc :-( to teprve byla doba... Brali mi krev na zjištění protilátek na sperma a prostě to prý tak dlouho trvá.

In reply to by KackaTP

Jj no mi to taky neřekli sami od sebe, až když jsem se ptala kdy si můžu zavolat tak mi říkaly že až tak za měsíc,ale já to nevydržela a volala za 2 týdny a nic, prostě to bylo až po měsíci... Ale jo, dnes už je to docela ok,ale jsem ochrápaná jak medvěd..... :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuju :), byla jsem poslední dobou docela v klidu, ale už mi zase začínají přepadat blbé nápady, že to třeba nikdy nepůjde :(. Jsem pitomá. Potřebuju sluníííííííííííííčkoooooooo :) . Jak je, co tchánovci? Nějak to tu poslední dobou nestíhám číst :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka