mlezivo

21.09.2007

Těhulky taky vám tak moc vytýká mlezivo,mě jo.Nemůžu být bez podprsenky jinak mám okamžitě kruhy na tričku.neměla bych si koupit i do podprsenky ty vložky???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to dcera měla i 56 velké, ve všem plavala, ale ona byla malinká:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Porovnáme příští týden, kdo bude mít větší mimi:-)) Hlavně se zeptej kolik váží!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

holky je mozne,ze mi mlezivo zacalo tect,kdyz jsem byla ve 20. tydnu a ted jsem v 34. tydnu a mlezivo nikde..ai]ni kapicka,je to normalni???

In reply to by Monča K.

no o tolik,taky jsem se podivila...,podle ULZ 18.10. a podle PM 4.11. jo mimco,uz se pomalu chysta...Myslis,ze je to o moc...Stezovala jsem si taky porod. asistentce,ze mivam v noci bolesti,jak bych mela dostat menstruaci,noa ona rekla,ze takhle se to deje,tak mesic pred porodem...Myslis,ze se teda presunul o hodne?

In reply to by kicka

Tak oni musí vědět že už se chystá, ale třeba nakonec budeš přenášet. Boleti v podbřišku mívám taky sem tam ale slabé, já mám doufám ještě čas:-)

In reply to by Monča K.

no to chodidlo,to mi rekli na 4D ULZ a to jsem byla ve 30. tydnu to vazila presne 1411g....a jak rikam,nozka 5.5 cm....No ta pani,ktera mi delala ten ULZ rikala,ze chodidlo by melo byt stejne velke,jak steheni kost,avsak v mem pripade tomu tak nebylo,chodidlo mela vetsi,tak asi bude mit nozku po mamce...:-)

In reply to by kicka

Tak 1411 to je v normě ne? Holky koukaly jste teď na zprávy, jak tam našla ta mamina ten drát v plence? a zrovna v těch tesco, ty mám doma!!! Asi je vždycky promatám, než je mimču dám:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka