Záchvaty hladu?

26.05.2009

Maminky, potřebuji opět poradit. Malý (4 měs) má teďko období, kdy mi chce papat i co 1-1,5 hoďky. Nezažily jste něco podobného? Čím to může být? Roste? V noci spí hezky a jí po 4 hodinách, ale ráno, jak se probudí, tak to začne. Prosím, poraďte! Díky moc!!! :k:

já teda už nekojím ( bohužel ) ale kámoška to má to samý, má ho stále nacuclýho na prsu, je to tím že se potřebují pořádně napít, sice píšeš že to dělá ráno a v noci spinká, ale v noci si prý vezme víc na hlad a pak ráno žízeň, nevim tohle jí řekla dr, byli zrovna u dr tak se ji na to zeptala, tak mu nabídni trochu čajíku, toho se nemusíš bát že by pak nechtěl tvé mlíčko

In reply to by Zuzka Plachá

čaj mi plive :-( Vůbec ho nechce pít. Máma mu dala na lžíci vymačkaný 1 hrozen (cca 5 kapek) a zhltnul to jako malinu, ale čajík (koupila jsem granulovaný) prostě odmítá a vodu taky.

Ahoj, a nemá třeba žízeň? Mému je 3,5 měsíce a taky má teď častěji žízeň, tak krmím někdy taky častěji. Když jsme byli včera na procházce, vyloženě mlaskal pusinkou, jako když má žízeň.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky