monitor dechu

06.04.2009

ahoj holky, neprodáváte některá monitor dechu ještě v záruce? Koukala jsem že stojí kolem 2000,- to je na mě docela dost peněz:-(
Nabídněte jestli už máte mimčo větší tak bych ho koupila. Ten Nany Dík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky! V Boleslavský porodnici ho půjčují. Minimálně na půl roku - půlrok stojí 900. Máme už druhý mimi, tak jsem ho nechtěla kupovat, ale půjčili jsme si ho.

In reply to by Raduška

ahoj Raduško,
Jak se máte s miminkem? máš tu krásnou fotečku:-)
Už jsem ho naštěstí sehnala, půjčila mi ho přítelova kamarádka, co má roční mimčo, pak jí ho zase vrátím až ho nebudeme potřebovat, protože plánují druhé, takže ani nic nemusím platit, je to fajn.
Ještě sháním chůvičky

In reply to by Veronika 24

Ahojky! Máme se moc dobře, i když už Pepánek prodělal bronchitidu. Rymičku jsme měli doma všichni, Pepánek ji chytnul od nás a kleslo mu to na průdušky a už to bylo. ale už je lépe, i když rýma nás trápí pořád. A jak se cítíš ty?

In reply to by Raduška

ahojky,tak to je pech, že hned malý marodí,je dobře, že už je mu líp.
Já se cítím dobře, žádné problémy zaplaťpámbůh nemám,chodím ještě do práce, už máme skoro všechno nakoupené, ještě právě ty chůvičky a nějaký ten šikovný přebalovací pultík.
Včera jsem dovršila 30tt tak mi ještě zbývá 10:-)
Bříško mi roste jako z vody a prcek o sobě dává čile vědět. V pátek jdu na UZ tak snad se nám konečně ukáže jestli je kluk nebo holka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka