Kontrola v 31 tt - červíci 2009

30.03.2009

Nazdárek holčiny,
tak jsme dneska byli u pana doktora. Ozvy v pořádku-ty sestřička hned vždycky najde (říká, že mám vzorné miminko), protože Sam leží požád stejně už od 20 tt a to hlavou dolů, takže srdíčko nehledá, je vždy tam, kde být má.
Taky jsme dneska mimo jiné absolvovali ultrazvuk, který se dělá ve 30 tt. No, Samík byl nádherný ( a pořád to je kluk!!!). Váží 1400 g, podle rozměrů hlavičky a bříška jsme pořád o týden napřed, ale podle stehenní kosti jen o jeden den (a doktor říkal, že podle tý stehenní kosti je to nejpřesnější). Jediný, co si tak pamatuju, je že hlavička měla 8 cm. Co mě štve, že má stále na srdíčko zvápenantělý kousek, ale doktor říkal, že to není nic zásadního... :\\: Tak se snad nic neděje!!! :e):
Jinak jsem stále CS 2.
Ale mám problém, v pátek jsem myla vanu a od tédoby mě pobolívá bříško, sestřička mi vynadala, že takovýhle věci už vůbec nemám dělat... :( A včera když jsem usínala, tak mě zase strašlivě chytla bolest bříška, ale i záda v bedrech (no, já se pár minut kroutila... :spid: ), pak to přestalo a já konečně usnula. Sestřička mi řekla, že mi asi doznívala ta námaha (ale to mi teda doznívá pořád, ale tahle bolest byla jiná a hlavně jsem se u ní opravdu bolestí kroutila). :ooo: A taky mě štve, ale doktor s tím nic nedělá...Že mi lupe pod pravým prsem-dřív jenom lupalo (při pohybu, při větším nádechu), ale ted to lupne a i to dost bolí... Tak vůbec nevím, co s tím??? Myslím, že se mi napínají vazy nebo tak něco...Máte to někdo?
:k: :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka