Konečně jsem tady...

11.12.2007

... a úplně vyřízená.
Ahojky. Před chvilkou jsem koněčně dorazila domů a náladu mám pod psa :-( Tyhle Vánoce vidím bledě, hlavně teda s dárkama ode mě. Dneska jsem chtěla něco pokoupit a nemám nic :-( Snaha byla a trochu i nápady, ale pokaždý, když jsem zalezla do nějakýho obchodu, asi po 3 minutách se mi udělalo zle a já musela vyběhnout ven na čerstvej vzduch. Koupila jsem si jen pár nezbytností v drogérce a myslela jsem, že u kasy zkolabuju... Už mě to vážně štve! Mezi lidma nevydržím na nahou ani pár minut a hned bych letěla k zemi a jediný, co mi doktorka doporučí, je dát si kafe...

Tak to je smůla, že tě zradil tlak, já ani ty nákupy neriskovala, kličkovat s tou mičudou mezi regálama:-))) Ale nakoupila jsem skoro všechno po netu a už to mám i zabalený:-)) Takže teď nevím jestli čekám na Ježíška nebo na miminko:-))) Jasně, že to vím na ježíškovský miminko:-)))

já to taky letos s dárkama nehrotím, pro známí jsem vše objednala na internetu, rodiče si vybrali, a manželovo rodiče a sourozenci dostali penízky a něco si koupí sami. V obchodech je mě taky špatně, a ještě když vidím, jak všichni prskají a kašlají a smrkají, tak mám strch o mimíska.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To už mi neporadila. A na interně mi pan doktork řekl, že s tím prostě nic nenadělám, ale od 20tt se to určitě uklidní, protože mi tlak bude stoupat... Jo kulový :-/

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já si před prodavačkou zase kecla na zadek a seděla jsem do tý doby, než se mi udělalo líp a ona mi zatím pěkně spočítala nákup... :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka