no holky

11.03.2009

to tu není nikdo kdo to má za pár??? já zase včera nemohla usnout,tak jsem tu čumákovala až do 2hod,v 7 budíček od malýho,bléééé,ještě že mě v noci nebudí kopáním a vrtěním se miminko,že v noci je vcelku hodné,ale 2,5 letému to těžko vysvětlím,že.........
nejhorší je,že když si půjdu lehnout po o,až půjde malej,v noci to bude to samé a předržet to a nelehnout si,když je tu absolutní klid,to málokdy vydržím,většinou padnu a pak v noci čučím,začarovaný kruh,co???

Kliknutím vložíte smajlíky:

Renčo jdu spinkat, nic se u nás neděje. Zítra jdu do poradny a na monitor tak sem na to sama zvědavá co mi paní doktorka řekne, jdu k ní naposled pak už mě pošle do porodnice...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

jsi dopadla v poradně??? já dneska skutečně odpočívám,odpoledne jsem si ležela 2 hodiny u malého v popkoji,kluci stavěli kostky atd.,jen mám obavu,že nebudu moct v noci spát,ale to bych asi nemohla ani tak,budu přeci jen mít trochu nervy,že????

In reply to by renča88

Hezký večer,
tak zítra nástup viď? Já dnes v poradně dobrý, hrdlo 1cm těsně na 2 prsty...takže je to hezky nachystaný, tak snad se něco hne...Odpoledne jsem maličko špinila s hlenem, ale jen trošičku, tak si myslím, že mi pomaličku ale jistě odchází hlenová zátka.
Ale dneska jsem byla na monitoru v nemocnici napojená 40minut. Malej měl vyšší srdeční frekvenci, pak se to tedy uklidnilo, ale zítra mám přijít zase, raději aby to natočili znova.
Nemůže mu něco být? Mám docela strach, aby neměl nějakou vadu srdce nebo tak, už se mi to totiž stalo v nemocnici, to měl chvíli srdeční frekvenci i 200, dneska jí měl kolem 160
Pellullinka

In reply to by Pellullinka

hele,kdyby se jim to až moc nezdálo,tak by si tě tam asi nechali

u mě je nového to,že mě taky začala odcházet zátka,začalo to včera večer a v noci pokračování,mám neskutečný poslíky,snad to vede k tomu,že se to tam dole všechno hýbe a porod nebude tolik bolet,jako ten první vyvolávaný,i když mě dnes taky budou vyvolávat,jsem daleko líp nachystaná než poprvé

tak hele,loučím se,a držím ti palečky a aby jsi to do termínu stihla!!!!!!

Dobré ráno renčo,
kde tě mám, snad si mi neodjela rodit???
Já jsem stále celá a v kondici :s:

Dneska bych se měla zase učit, na zítra mám naplánované dokonce 2 předměty a ještě sem to ani neviděla, nevím jak se chci donutit se to naučit :r:

Pellullinka

In reply to by renča88

já a rodit???nene, snažila sem se učit, ale pak mě Petr zatáhl na film, tak sme se váleli u televize...
Dala sem si dneska horkou koupel, která mě jenom vyčerpala a zkusila sem masáž bradavek a nic...
Pellullinka

In reply to by Pellullinka

tak to joo,u nás se nic neděje,zítra nás vezme taťka na výlet do Prahy,on tam ještě musí pracovně,tak pojedeme s ním,doma je vše hotovo,tak aspoň zabijeme čas,malej bude rád a mě to aspoň rychleji uteče,potom už jen nějak přežít čtvrtek,a v pátek jupí na to!!!!!!!

už nevěřím tomu,že to přijde dřív....... a samo.........

In reply to by Pellullinka

stále jsme 2v1 venku je krásně,snad to vydrží,po 9 hodině bychom měli vyrazit,tý jo,to bude na dlouhou dobu můj poslední jakoby výlet,snad se cestou nerozrodím,ale nevypadá to!!!
držím ti palce,aby ti to ve škole dobře dopadlo
když se odpoledne neozvu,budeme večer ve zprávách-další porod na dálnici!!!! :s: :a: :s:

In reply to by renča88

ahojky, tak vy už jste určitě v Praze a já dorazila ze školy. Snad to nebude za 5. Ještě tam možná dneska pojedu na češtinu, ale to uvidím, to je až na odpoledne.
Jinak já taky nic, tady je nádherně, už od půl sedmé svítí sluníčko, jen vítr je docela studený...Vypadá to, že Kubík neudělá tátovi radost a 18. se nenarodí...ach jo

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

jsme doma,výlet se povedl,bylo to bezva,cestou zpátky jsme se stavili v KFC,taťka ještě jel do práce,je mě fajn,bříško trošku pobolívá,ale jinak nic,jen jsem unavená,usnula jsem včera až v 1.30 tak mám dost :jawdrop:

In reply to by renča88

já jsem taky tady....snažím se učit ještě něco na zítra, ale už mi to do hlavy fakt neleze!
Mě pobolívá bříško jen když se mi chce čůrat nebo když ho tlačím jak sedím....ale jakmile si lehnu tak v pohodě
Pellullinka

In reply to by Pellullinka

ahojkýý,neboj,neodjela jsemrodit,naštěstí!!! manžel musel v 1 hod v noci do práce,tak by se to zrovna nehodilo!! ale od zítřka už bude jen tady okolo Plzně a od čtvrtka už je s náma doma!!
Já te´d podnikla neskutečně pečlivý úklid,utřela jsem všude ten hnusný věčný prach,všude vysála,důkladně vytřela,vyklepala u malého v pokoji koberce,máme to tu teď jako ze škatulky-asi tak na 2 dny :///: :///:
a jdu vařit obídek,udělám rajskou s těstovinama,a hele jestli ani tenhle dopolední maraton mě to nerozjede,tak už fakt na všechno prdím a st+čt hodím kopyta nahoru a budu odpočívat,ať mám síly k porodu!!!!

Ahoj renčo,
kdy máš termín? Já 22.3.09, ale už se na malýho moc těším....
Já taky kolikrát nemůžu usnout a pak se mi ráno nechce vstávat, já si naštěstí můžu přispat, mě ještě žádné dítko nebudí

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

čauves,poradna dobrý,hrdlo je prý změkčené,udělal mě ten Hamiltonův hmat,trošku to bolelo,snad to prý pomůže-a jinak když ne-v pátek dopoledne nástup!!!

jo a než jsem odjela měla jsem jednu strašně silnou kontrakci,až mě vlítly slzy do očí,od té doby nic

In reply to by renča88

Ahojky, já ve škole dobrý, test sem zvládla.
Tak uvidíš, třeba ten Hamilton pomůže...A jinak tedy v pátek nástup a vyvolávat ti to začnou hned ten den?
Tak se budu těšit na nové zprávy....Já ještě žádnou bolestivou kontrakci neměla, jen mi ten pupek tvrdne

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

jojo,dr. říkal,že hned v pátek,projdu příjmem,bude CTG,UZV a pak mě hned zavedou buď tabletku nebo gel a bude se čekat,říkal,že by bylo lepší,kdyby se to rozběhlo samo,ale to se uvidí
k písemce gratuluju!!!!
a řeknu ti,že jsem už ze všeho pěkně vyčerpaná a začínám být taková skleslá a odevzdaná,už mě to je jedno,jestli začnu rodit dneska nebo v pátek

In reply to by Pellullinka

hihi,termín máme stejný!!!!!!!! také 22.3. !!!
ale já mám v pondělí poradnu-a pokud neporodím,tak dr. řekl,že se domluvíme na datumu nástupu,protože si celé těhu píchám injekce na ředění krve a s tím mě prý přenšet nenechají,takže se možná dočkám i o pár dní dříve,uvidíme

In reply to by renča88

já byla v poradně teď ve čtvrtek a prý se to pomalu chystá, jenže to nic neznamená, to se může chystat ještě další týden...Já doufám, že během tohoto týdne porodím, nechci přenášet!!!!
Ležela jsem 2 měsíce na udržování, všichni mě stresovali, že předčasně porodím, ani sedět sem nesměla, že tím dráždím dělohu atd. a když sem dočkala 36tt tak mi doktoři říkali, že určitě porodím hned po propuštění a prd. Zítra končím 39tt a pořád je Kubík u mě.
CS mám 4/5, hrdlo cca 1,5cm volné pro prst a hlavička naléhá...to je asi tak jediné co vím

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

nejseš já???? já teda CS nevím,ale v pondělí v poradně jsem měla také hrdlo na 1,5 cm a prostupné pro prst,a hlavička naléhá na VP-předpokládám,že je to vchod poševní!
tak jsme na tom úplně stejně,třeba i stejně porodíme!!
ale je to už nuda,co??? nic se neděje,jen se čeká!!!

já mám teda dneska akční den,jsem od rána podezřele nabitá energií,udělala jsem oběd-čočkovou polévku,čínu s rýží a upekla jsem jablečný koláč,potom jsme s manžou dělali 130 chlebíčků,pro jednoho známého na ples,pak jsem důkladně vysála a vytřela,nacpala opět pračku,za chvíli to půjdu pověsit,no a co??? a nic!!
tak doufám,že už to zůstane jak to je,a pokud dnes v noci třeba neporodím,hlavně ať nerodím z neděle na pondělí,to manžel o půlnoci odjíždí do Prahy a vrátí se okolo 11 dopol.,aby hlídal malého,až půjdu do poradny
teď byl 4 dny v kuse doma a nic a nevím,co bych dělala s prckem,kdybych třeba ráno ve 3 hod. začala mít pravidelné kontrakce,to fakt netuším :n:

babičky máme obě 270km odsud a příbuzní bydlí taky dál,no byl by to vyloženě pech

manžel mě řekl,no co,tak si ho vezmeš s sebou do porodnice,on ho tam někdo pohlídá-to je blázen!!

In reply to by renča88

Tak to opravdu můžeme tipovat kdo porodí dřív...Já budu určitě přenášet!
Jj už je to docela nuda, už se na malýho všichni těší a on pořád nic...

Já měla takhle akční den včera, uklidila sem celej barák a jediný co mě bolelo byly záda, takže taky nic!!!!
To mě přítel odjíždí do práce každý den kolem 3 hodiny ráno a jelikož jezdí jako autodopravce pro pekárnu tak se nemůže jen tak sebrat a odjet, takže bude kdyžtak muset dojet úsek té linky a doufat, že to jeho šéf vezme za něj!!!Nejlepší by bylo, kdybych začala rodit buď kolem poledne-odpoledne nebo v noci než odjede...Ale já mám teda blízko hodně lidí, kteří by mě odvezli, takže sem docela v klidu, ale chci aby byl Petr u porodu.

To ty to máš horší a ještě s malým, ale je fakt, že přinejhorším by si ho musela vzít s sebou nebo jedině nějakou kamarádku jestli máš v okolí, která by ho třeba ohlídala...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

hele,tak to je dobrý,můj chlap je taky Petr!!
my jsme teda dneska prubli i ten sexík,jsme se vyburcovali z té sexuální lenosti,protože ze začátku jsme to měli zakázané,já po styku v 7. a ve 14.týdnu dost krvácela,takže nic,tak jsme si to teda odepřeli a tak nějak jsme si na to zvykli,ale před 14-ti dny jsme to zkusili a nic,tak to stejně bylo zbytečně brzo,ale dneska by to třeba už mohlo zabrat,břicho mě teda tvrdne fest!!

In reply to by renča88

já sem nad tím taky přemýšlela, ale Petr je vyřízenej, tak třeba zítra....mě břicho taky tvrdne, ale nic z toho.
tak třeba to u vás zabralo a pojedete ještě v noci

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

to už si fakt děláš srandu??? my měli taky topinky,ale s tataráčkem-já teda naposledy na dlouhou dobu!!!!
tý jo,stejný termín,stejné jméno chlapa,stejnou večeři,dobrý ne????
JESTLI MY PORODÍME VE STEJNÝ DEN,TAK BYCH SE ANI NEDIVILA!!! :dance: :dance: :one:

In reply to by renča88

My je měli s míchanými vajíčky!!!!
Bylo by to hezký, kdybychom porodily ve stejný den, ale mám takové tušení, že ty už tu dlouho s mimčem v bříšku nebudeš a já ti budu závidět!!!
Pellullinka

In reply to by Pellullinka

v noci byl klid,takže jsem se dnešní poradny dočkala,nebo teda dočkám,a i datumu nástupu,hurá!!!!
hele,já si teď neustále pročítám všechno možný o porodech,to ty určitě taky a u spousty holek to bylo tak,že nic a během dne se porod rozjel a bylo to!!

nezoufej,vím,že já jsem na tom asi líp,když budu vědět nástup,ale však ty taky porodíš,začaly jsme 40.týden a miminko v bříšku nebude věčně!!!!! to je jistota!!!

In reply to by renča88

Dobré ráno,
já jsem taky celá, noc v klidu, jen vstávání na WC. Dneska jedu do školy na písemku, ale vůbec se mi tam nehce!!!!
Takže tady asi nějakou chvíli nebudu. Ale určitě napiš co ti řekli v poradně....Já tajně doufám, že se té své čtvrteční už nedočkám

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

já si dala před chvílí sprchu,bohužel vanu nemáme,jinak mě nechybí,ale teď bych ji teda moc ocenila,a je mě tak nějak stejně,bolí mě v kříži,ale řekla bych že to ustává,i když nevím,no........
manžel se mě už ptal-jestli prý jedem,asi jsem hekala,aniž bych si to uvědomila :sick:
dokud nebudu mít pravidelné a hlavně silnější kontrakce,nikam nejedu,nemíním strávit neděli v porodnici s tím,že tam budu 3 hodiny čekat,až se nějaký dr. uráčí a přijde a natočí mě monitor a pak řeknou-tak nic,jeďte domů,a protože jsem z Plzně a budu rodit na Lochotíně,určitě by si mě tam nenechali,protože je tam furt narváno,takže se tam zbytečně nepohrnu.

In reply to by renča88

Tak pokud nemáš pravidelné kontrakce tak to asi nemá smysl...ale kdyby ta bolest nepřestávala, tak asi někam na kontrolu by to chtělo, abys pak nerodila doma

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

že zatím se to dá báječně vydržet,teď jsem si udělala výtečné presso,dlouho jsem ho neměla a po porodu to bude s kafíčkem všelijaký,kvůli kojení,tak si ještě dám!!

ježiš nestraš,doma snad neporodím,kdyby to nabíralo na intenzitě,tak jedem,to zas takovej hrdina nejsem ;)

In reply to by renča88

Jak mu mám pomoct, aby už vylezl ven sakra!!!Asi budu muset zkusit toho našeho tátu taky znásilnit....Ale u nás to určitě nic neudělá!
Ježiš, no strašit rozhodně nechci, ale zažila sem v nemocnici porod rychlovka přímo u mě na pokoji, ale to byl vyvolávanej porod, ale stále bez kontrakcí na monitoru žádnej kopeček a najednou byla hlavička v rozkroku
Pellullinka

In reply to by Pellullinka

monitory taky někdy nechápu,já předminule měla jasnou jednu kontrakci a vůbec to nezaznamenalo,moc tomu nevěřím,ale to je fuk,hlavně že to hlídá srdíčko miminka,podle mě když se ta sonda co snímá dělohu umístí blbě,tak to nezaznamená fakt nic

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka