tak jsem probrala

07.03.2009

prdíky s babičkama a jejich známýma a všechny kroutily hlavou, proč už se nemá dělat lehký odvárek z kmínu nebo fenyklu. prý jejich děti žádné problémy s prdíkama neměli a moje máma nám to taky dělala a hrozně mi nadávala, že nechám malého takhle se trápit. říkala, že už i čistá voda pomůže. tak nevím... co vy,maminy, jaký máte názor? :?

A zkoušela jsi fenyklový čaj pít Ty? Teda jestli ještě kojíš... prý se ty správné látky dostanou přes mlíčko k mimískovi a pak tolika netrpí. Nevím, nemám zkušenost, jsem zatím těhu, ale tohle jsem vyčetla na netu...

In reply to by Draconela

piju fenyklový s kmínem a navíc, všechny kojící porcované čaje jsou s fenyklem a ty piju taky. Moc to ale nepomáhá, zato mi to chutná. Já pila fenykl i před tím. :///: Ale myslím, že už mu začínají zabírat ty probiotické kapky, protože sice prdí jako o závod, ale už u toho tolik neřičí - asi ho to tolik nebolí, spíše je mu to jen nepříjemné ://: Tak snad ... :dance:

nám tedy nic nezabralo, až když se začala hýbat tak se to zlepšilo..ale ani mi tedy nkdo nic nezakázal a fenyklový čaj normálně dostávala..ovšem moc ho zrovna nechtěla..

nezabere proste nic.. holky zkouseji fenyklovy caj, kminovy, masaze, rourky, kapky za 600kc na mesic.. a nic..
tezko rict

In reply to by lorinka

jenže zrovna já se stravuji celkem zdravě, nééé, že bych byla nějaký počuk, ale opravdu se snažím nejíst "zdravé"jídlo typu activia, která je plná srač..., ale poctivé jogurty ve sklenici. maso jím hlavně bílé a 1x týdně vepřové nebo hovězí a jelikož jsem za mlada :///: byla 10 let vegetarián, tak zelenina a ovoce - to ale méně - jsou stále základem mého jídelníčku, i když se nyní snažím nejist tu nadýmací stravu. tak čím to sakra je?! :? :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka