Vysledky

05.03.2009

Ahojky holky,chtela jsem se zeptat,delali mi stery ve 33tt,na co vsechno se to pred porodem dela?A hlavne,vysel mi pozitivni test na streptokoka,jak budou postupovat dal,mam strach o malou :-g( Dekuji za reakce. :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já jdu do poradny až 19.3. a to mi budou dělat ty stěry, tak nevím..Ale dívala jsem se na net a holky mají pravdu, že se o maličkou nemusíš bát, jen ti dají kapačku k porodu a to se zvládnout dá. Neboj a užívej si ještě ten klidný měsíc. :§)

vůbec se toho neboj. Dneska už to mají zmáknutý. Já jsem měla někde okolo 25 týdne hrozný výtok a tak mi dělal taky stěry a zjistil mi streptokoka už tenkrát. Dostala jsem čípky, ale varoval mě, že před porodem musí udělat další testy a kdyby byly zase pozitivní na streptokoka, tak mi při porodu dají kapačku. Tak jsem vyzvídala, jak je to nebezpečný a bylo mi řečeno, že nebezpečný by to bylo kdybych tu kapačku nedostala. Že by se Prcek mohl nakazit při porodu. Tak se neboj, to bude určitě dobrý. Švagrová rodila taky s kapačkou a jediný, co ji vadilo, že nemohla hýbat rukou. Měla tendence zakrývat si rukama obličej a manžel měl největší problém ruku s kapačkou udržet položenou :s: Tak hodně štěstí.

In reply to by Rendulik

Někomu to třeba nic nedělá........ já neměla výtok..... jen mi tvrdlo a bolelo břicho a měknul čípek.....Po výtěru mi vyšel pozitivní streptokok a podruhém přeléčení mám ted klid.Já nemohla předtím dojít skoro ani od zastávky busu dom (a to to máme kousek) a ted je to super :) :) právě, že mi říkal doktor,že ty problémy mohl způsobit ten streptokok a já to mu věřím.Ted mam totiž klid......Jen mě zase začali chytat křeče do nohou v noci (prostě pořád něco :( ) ,ale pupíček je v pořádku.Pokud nemáš,ale problémy tak to nejspíš vyřeší to infuzí antibiotik.......

In reply to by avis

ty mas termin taky v dubnu,jakto,ze nejsi s nama v parte dubnatek? :e): Volala jsem ted Dr,tak me ani malou to pry nemuze ohrozit,lecit to ted nebudou,jen behem porodu mi musi dat kapacky,at se mala nenakazi,tot vse,tak jsem se kapku uklidnila. :j) Budu muset hold rodit s kapackama :ooo:

Ahojky, streptokoka se neboj..... já ho měla dvakrát pozitivního, dostala jsem čípky a je fuč (miminku nemůžou čípky ublížit). Je,ale pravda že jsem měla problémy, hodně mi tvrdlo a bolelo bříško.Od té doby ,co je fuč je mi zase dobře.......Mluvila jsme o tom se svým gynekologem a tu neplechu mi dělala nejspíš tahle brebera.....může prý vyvolat i předčasný porod,což u mě hrozilo,ale ted je to už fajn.Jinak,jak píšou holky pokud nemáš problémy a je pozitivní dají ti při porodu infuzi......

Ahoj Renďo,
promiň že jsem ti včera už neodepsala,nějak jsem vytuhla :)
Streptokoka se opravdu neboj,v porodnici na příjmu řekneš,že ho máš a oni ti dají kapačku s antb. to je celé :)
Já jsem dneska 33+0 tt,jestli dobře počítám asi jsme sexíkovali skoro nastejno :)

Ahojky, neměj vůbec strach, většina ho má, já též měla. Je to hajzl, který vylézí v těhu ze střev do porodních cest. Jeď včas do porodnice dají to inf. s atb. a VŮBEC NIĆ se nestane. Pokud by ti atb.nestihli dát, dají je mimču po porodu a též se nic neděje. Jste oba chránění tím, že se o něm ví. Fakt se vůbec neboj.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky