Zabarvení očí miminka

25.02.2009

Malý dotázek pro maminky.Do jakého měsíce se vašim miminkům zabarvili oči?Malá má devět měsíců a má modré oči.Docela mě to překvapilo,protože s manželem jsme oba hnědoocí :? Nevíte,jestli se jí může ještě barva upravit,nebo to je normální?Díky,Bára

no měli by se upravit do třetího měsíce..pak se ale probarvujou celý život..takže z toho jěště může něco být, ale hnědé už tedy myslím, že ne..a co vyši rodiče? Ty mají taky hnědý..většinou se dědí po prarodičích..

Já myslím, že se barva očí upravuje tak nějak do roka, ale každej jsme unikát! Jinak dva hnědoocí můžou mít klidně modrooké dítě. Náš Adámek má v sedmi měsících modré oči. Já mám oči hnědo-zelené a manžel modré Asi už mu zůstanou, jen mu třeba trošku ta modrá ztmavne nebo zesvětlá. Naopak děti mých kamarádek mají už od tří měsíců tmavě hnědou barvu očí.

ještě může upravit, ale co vím, tak modrá barva je agresivnější, takže není nic neobvyklého, když hnědoocí rodiče mají modrooké dítě. Kdyby to bylo obráceně, že modroocí mají hnědooké, tak už by měl tatínek zažádat o testy DNA :s:

In reply to by Barbucha

Vypadá to, že se všechno dobře hojí, žádný špatný věci se neukázaly a snad už ani neukážou, jen nás teď trápí průjem a včera i teploty. Jestli je to od zubů, nebo zase nějakej virus, to ani doktor neví jistě. Dnes ráno se probudil tatínek z bolestí hlavy, kloubů, rýmou, tak snad malýho nenakazí, protože ten si za ten únor už zažil dost a dost!! Teď nás čekají návštěvy u neurologa a tak za měsíc i rehabilitace, protože Pavka je línej a nechce dělat to, co podle tabulek děti jeho věku dělají :)

In reply to by marthy1

Teda Marti,to jsem vůbec netušila,že jste měli takový problémy :00: Hlavně že je Pavlík v pohodě,to že nikam nespěchá nic neznamená,některý děti si to prostě užívají o něco dýl :) Malá mi taky spadla,ve třech měsících ze stolku s autosedačkou a byli jsme v nemocnici,ale byla v pořádku.Musela sis zažít peklo :O Tak držím pěsti,ať jste v pohodě!!Já už sem moc často nechodím,není čas a docela trvá,než se k něčemu dopracuju s tím pomalým načítáním :(

In reply to by Barbucha

Peklo to bylo, celých 10dní a doma mi nebylo o moc líp, protože jsem se bála, aby se něco zase nepřihodilo a nemuseli jsme tam napotřetí. Teď už jsem klidnější, ale dnes se mu zase objevily jen malinkatý nitky krve ve stolici - má už druhý den průjem (zase). Ale volala jsem doktorovi a prý to nevadí, tak jsem trochu klidnější a snad už toho bylo dost a už se nic nepřidá!!! Třeba chřipka, co má od rána tatínek!
Tak i vám přeju hlavně to zdraví a co nejmíň špatných nárazů a pádů!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka