Deníček uživatele oppi

19.08.2010

tak maminky, příští týden 26.8. budeme mít jednu svíčku na našem prvním dortíku.....teda letí to šíleně!!!!

tak je tomu už rok

In reply to by Tinkapletinka

ahoj,děkujeme :-)))
já mám manžela Němce a pořád cestujeme mezi Prahou - kde mám rodiče a německem. Dva měsíce jsem v němec, pak zase jedu na 14 dní nebo tři týdny do Prahy a tak to máme :-) Využívám toho, dokud malá není ve škole :-) pak už asi budeme převážně tady :-)
Jinak fotka je focená na Karlově mostě,oba centrum milujeme, tak ani jednu návštěvu nevynecháme na kukajdu do centra :-)

16.08.2009

ahoj všichni, tak včera jsem měla termín a zatím nic... teda na jednu stranu jsem ráda, protože včera slavila narozeniny tchýně, tak jsme ráda, že to včera nekleplo.... :-D

ahojky, já měla také včera termín porodu a malá je zatím v bříšku evidentně spokojená. tak jsem si byly zaplavat na koupališti, aby ji nebylo moc vedro a ted se tam ve mne prevaluje a tlačí mě na spodek jedna báseň. ale na porod to rozhodně nevypadá, také se zítra chystám na kontrolu tak uvidíme, snad se malá nenarodí až v září:-) chci paní doktorku nějak přesvědčit, at mě nenechává přenášet moc dlouho, koukala jsi jaké má být tenhle následující týden zase vedro:-(( jsem fakt lochneská příšera, dneska jsem měla na koupališti pocit, že si mě všíchni prohlížejí:-))) (mám 21 kilo navíc:-)))
budu ti držet pestičky, at ti to vyjde krásně přirozeně a hladce!!! at más snesitelný porod a tu svojí berušku už máš u sebe!!

13.12.2008

ahoj maminky :-) tak jsem se tu dlouho neozvala, ale už jsem tu :-) tak cca za 14 dní nás čeká porod, termín máme 15.sprna 2009 a pan doktor říká, že ten termín dodržíme, což teda rados

Blahopřeju ze srdce ti to přeju a chci už takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....................................... :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):

Ahojky oppi:-) tak to se máš a blahopřeji, to je ale štěstíčko :s: :s: :s: :s: :c: :c: :c: a jak dlouho jste se snažily? :a: :a:

tak gratuluji a přeji zdraví. napiš něco o sobě. jak dlouho jste se snažili, jestli máš nějaké rady, tipy, triky....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky