Deníček uživatele myska.b

12.11.2009

Ahoj holky,čtu Vás už dlouho, ale dneska mi to nedalo a musela jsem se zaregistrovat.

Ahojky,nemusí být // hned silná,určitě jsi měla ovulku později než v půlce cyklu,proto slabá //.Gratuluju budeš maminka :||): :cc): :/;x: :°O°: :C]]:

Ahoj ja bych nepoznala ze jsem tehotna ta carka byla tak strasne slaba ze jsem ji skoro vubec nevidela.Skoro bych to vyhodila,ale mama se me zeptala kde to mam a ja v kosi.mama vzala dve sklenicky taky zalezi jaky test mas a polozola je na to,byly tam moc ,ale moc slabe carky a v noci jsme si udelala jeste jeden porad stejny tak jsem si ho udelala jeste rano a bylo to tam.A dnes mam doma dvoumesicni holcicku.Hodnee stesti at se podari

Ahojky Myšičko. Tak Tě tady mezi náma snažilkama vítám, i když to vypadá, že jsi přešla rovnou do těhulek :dance: . Jestli inklinuješ k delšímu cyklu a nebo jsi otěhotněla později než při ovulaci (kolem půlky cyklu), tak to myslím možné je. Při prvním těhotenství jsem se testovala pátý den po vynechání a čárečka byla sotva vidět. Bylo to tuším 33 den od poslední MS. pa pa

Taky asi dost záleží na testech, na tom, jak pravidelně jsi MS měla a kdy jsi měla ovulku. :) Zkus den počkat a udělat si novej. :)

12.11.2009

Ahoj holky,čtu Vás už dlouho, ale dneska mi to nedalo a musela jsem se zaregistrovat.

Ahojky ani tak nejde kd o to kdy jsi mela posledni MS ale spise o to kdy probehla ovulka ne kazdy ji ma presne v puli cyklu, takze bych testik zkusila znova a uidis zda zesily a ja verim ze zesili :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky