Deníček uživatele mawerička

08.07.2008

Tak jsme se zase dočkaly a jsme šťastní, mimísek je zcela zdráv, srdíčko tluče jak má,kolem sebe má taky dost místečka tak snad se nám poštěstí až do konce.Takže ultrazvuk 7.7.2008

:!k: Ahojky přesně vím jaký je to pocit nedávno jsem to podstoupila taky je to něco neskutečného opatruj se a dávej na sebe pozor. :!k:

Pamatuji si dobře, že si to ty, jak vám to nevyšlo poprvé? Měla si ale jinou ikonku ne, snad myšky....
Každopádně gratuluji k miminečku a fotká krásná!

In reply to by Pavule

to máš pravdu a asi abych nedělala bordel si je dám zpět :ww: Nepovedlo se nám to již po druhé a teď je to po třetí i když už mám klučinu doma tak touha po mimču je veliká takže to zkoušíme do třetice a snad nám to konečně vyjde.Moc mě potěšilo že si mě někdo pamatuje,letí to tak rychle že si skoro nikoho nepamatuju a takových nových tváří.Ale na tebe si taky matně pamatuju a koukám jak si se pěkně zakulatila malinko :qu: tak hodně štěstí a jen tak dál kočko.

25.06.2008

Tak dnes je to přesně 7 dnů co jsem na dovolené v Řecku objevila vytoužené//.Byly opravdu nečekané, nedoufala jsem že se nám to znovu podaří hned tak brzy ale radost mám vnitřní neskut

děkuju všem a doufám že se nám to do třetice prostě povede a věřím tomu.Takže moc děkuju a už vám tady zase na dlouho doufám nějakých cca 7měsíců zůstanu a budu vás otravovat svými náladami a zážitky :ww:

:a: :a: :a: :a: Ahojky mooooc blahopeju k těhu a užívej si každé minuty.. :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Pěkný dník a mejdan :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: Pa pa

07.04.2008

Tak vás všechny zdravím po pár denní pauzičce.Tak jsem byla v pátek na kontrole po kyretáži,pan doktor mě povídá že mě nebude trápit nějakými přestávkami a že se můžu po první M

ahojky to je dobře že je všechno v pořádku..držím palečky at se brzy zadaří a pěkně si to můžeš užívat :girl:

29.03.2008

Takže moje včerejší kontrola dopadla špatně :r: Miminko už není,včera mě rovnou vzaly na vyčištění k vůli silnému krvácení.Takže se s vámi na pár dní rozloučím než mě přej

Ahojky, to mě je moc líto a vím jak se cítíš. Loni v srpnu se mě stalo něco podobného. Byla jsem mimoděložně, tak mě museli vzít vejcovod. A pak jsem musela na umělé jiná šance nebyla a teď čekáme dvojčátka. Uvidíš, že tě to přebolí a brzo budeš těhu. Moc ti to přeju.

To je mi moc,moc líto :r: !!!Přeji Ti hodně sil k uzdravení :h: a uvidíš,že se to povede znovu a bude vše v pořádku!!!!!!Držím Ti všechny palečky!!! :k:

je mi to strašně líto :-( myslela jsem, opravdu, že ty budeš mít vše v pohodě. Napsala jsem ti zprávu. Po pár dnech bude alespoň trochu líp, uvidíš. Přeju ti moc,moc, moc síly a hlavně odpočívej, je to v prvních dnech důležitý, ať jsi brzy zdravá!

10.03.2008

Náš první ultrazvuk.Jen prý kolem sebe má málo tekutiny,tak se asi budeme muset pořádně nažbrundat. :s: Jsme sice rozmazaní ale už jsme tam. :c:

04.12.2007

Zdravím všechny šťastné a ty které chtějí být brzy také tak šťastné

takže se zadařilo:-) i když papírek ukazoval něco jiného:-) a vkládat příspěvky už ti také jde. Blahopřeji. S vkládáním příspěvku jsem se taky chvilku prala:-)

Ahoj maweri, taky sem temer na zacatku :) 6.tyden od poceti a 7.tyden od PM :) tak Te moc vitam a gratuluji a taky si moc preji holcicku :) a kdyz to bude hodne a zdrave, tak i chlapecek bude prima :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka