Deníček uživatele mamina1235

26.03.2012

AHoj holky, je tu někdo kdo kojíte a po roce od porodu se Vám povedlo otěhotnět a je vše v pořádku??

Samozrejme,ze to jde.Tchyni se to povedlo hned 2x.Vzdycky po 5mesicich kojeni otehotnela,a ma vsechny kluky zdrave,jsou od sebe 14mesicu,a problemy zadne.Vzdyt je tolik holek,co to ma jako ona.Ono se jen moc nedoporucuje kojit v pozdnim stadiu tehu kvuli stahum delohy,ze to kojeni zpusobuje,ale je to vsechno individualni ... Ja bych se toho nebala teda :n:

Já otěhotněla, když bylo starší asi 13 měsíců, kojila jsem ji až do konce těhu (zhruba od 5. měsíce 1x denně, předtím častěji), a pak jsem kojila tandemově obě děti asi devět měsíců. Mimčo bylo v naprostém pořádku.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ještě dodám, že během prvního měsíce, co jsem věděla, že jsem těhotná, jsem zrušila všechna noční kojení, během třetího polední kojení. A v 15m nebo možná i 16, nevím už přesně (to jsem byla ve 4. nebo 5. měsíci těhu) si malá vlastně to večerní zrušila sama, dělala blbosti, nepila pořádně, ale jen tak ucucávala. A já s břichem jsem nebyla zvědavá na to, jak po mě skákala :)

24.03.2012

:///: Ahoj holky :///:
Jsem tu zase s dotazem :-) Stalo se Vám že by TT mamatest 10 comfort udělal falešnýho ducha?? :00: Díky moc

Mamatest 10 comfort....Dělá duchy? :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Bohužel asi je :-( A to je po vyschnutí ještě viditelnější :-( Dnes ráno mamatest 10 obyč proužek a nic :(

06.03.2012

Ahoj holky :€s€:

Těhotenské testy Facelle ...???Zkušenost??

Já tam dušíka vidím, ale budu skeptická protože když ti 25 ukazuje ducha, tak na 10 mamatestu bys měla mít vidět celkem dobře druhou čárku... Jak dlouho máš zpoždění? Ty mamatesty jsou nejlepší, takže bych počkala 3 dny a testla se tím mamatestem.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:a: Díky moc ;) Mě právě tento testík ukazuje slabší druhou čárku ale z lékárny mamatest 10 ne :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tohle právě je test s citl 25 .... Ten s citl 10 mi neukáže nic..... :-( Já mám druhý den zpožděnou MS :)

22.02.2011

Ahojky mamušky, tak jsme byli na další KO v rizikovce... 39tt.... Monitor v pořádku a pan dr.

Kontrola 39 tt :-)

Ahojky, tak jetšě furt nic :-) DNes jsme byli na KO+UTZ+CTG... Máme nepravid. srd. ozvy :-( Takže zítra znovu na kontrolní CTG+UTZ.... Snad bude vše OK! Jinak má Ferdík už 3330g :-) A vše je k porodu připravené... jen aby to začlo... :-)

Ahoj,
teda na to, že Tě strašili předčasným porodem jsi vydržela dlouho v celku :€): :one: Tak kdyby se něco dělo, tak nás informuj :a:

14.01.2011

Ahojky všem

ještě se držte pohromadě, ještě chvilku má Kubík čas. Hezky odpočívej :k: a zase dej vědět :ww:

Však ti to tam uteče a brzy budeš zase doma. Odpočívej a nestresuj se. O malého je určitě dobře postaráno a tak Kubíček tě teď potřebuje ze všeho nejvíc.
Držím pěsti

Ahoj,
tak první březňátko, co by chtělo už ven... Jen ať u Tebe ještě chvíli vydrží :€s€:
Mně ve středu taky Dr. řek, že když vydržim do 35.-36.tt, tak už to bude dobrý. Tak aspoň kdyby Kubík nepospíchal a chvilku u Tebe ještě pobyl :k: Přeju hodně štěstí a málo stresu :a:

co to čtu?Tak hlavně ať to dopadne dobře a malej se ještě nějakej ten týden dopíká :-) Odpočívejte a zase se ozvěte.pa pa

17.11.2010

Ahoj maminky, těhulky a snažilky... :-)

Kočárek :-)

Ahojky Krásný kočárek chválim dobrý výběr ! Jinak já mám taky černý Maxi cosi podobný tvému. Jinak už víš co čekáte ? :girl: :cc): ;)

In reply to by Jamuna

Děkuji ;-) Moc se mi líbí... Jsem spokojená už aby jsme s ním vyjeli ven :-) Ale máme ještě souuustuu času :-) Teprve 25tt :-) Čekáme kluka, opět :-) řekli mi to na 3 UTZ tak to už se snad nespletli :-) A Vy čekáte :°*°: nebo :°~°: ?

In reply to by mamina1235

no koukám, že máte malého kloučka ještě, tak to si budou chlapečci rozumět a hrát si, já už mám 7 letého tak to už je velký věkový rozdíl, ale přál si malej moc :girl: a máme ji už několikrát potvrzenou naposledy na 99,9 % :girl: :°*°: ve 28 týdnu, ale ne ze 3D jen z normálního 2D porodnici tak snad se nespletli, a jestli jo bude klučínek, tak by byl v růžovém no :///: :///: opatrujte se a ještě si užívej hezkého těhu, mě už vše bolí (ono po 2 měsících v nemocnici ... :bulva:) já se těšim, až to bude už za mnou a snad to dobře dopadne :€Ss€: a budu mít prdelku konečně u sebe

In reply to by Jamuna

Jojo máme Lukáška 2roky a 3 měsíce ;-) Je to rošťák malej :-) No doufám že ho vezme brášku :-) Mazlí se s bříškem, pusinkuje tak snad mu to zůstane až bude Jakoubek na světě :-)Já nemyslela 3D ale tři ultrazvuky.... No a s 3D UTZ to jsou vlastně 4... Ale co jsem četla tak se splést můžou tak doufejme že se nám nespletli a že nebudeme mít růžového kloučka u Vás a modrou holčičku u nás :-D Teeda 2 měsíce v nemocnici?? :-o Jakto?, Už je doufám dobře!! Taky už bych to chtěla mít za sebou všechno mě bolí už teď neboj :-D Určitě to dobře dopadne!!! Držíme palečky!

In reply to by mamina1235

no mě to řekli 4 různí dr. přece jenom jak jsem riziková tak jsem ty utz měla častěji, kvůly průtokům a růstu...jinak v prvním těhu jsem měla těžkou preeklampsi se selháváním ledvin malého zachránili jen tak tak ,no a od 27tt mi zas začal líttat tlak a otoky, dušnost lítal mi na 190/110 a to docela hodněkrát, tak mě tam nechaj až do porodu, aby se to pohlídalo.Brala jsem na to léky na tlak a naštěstí preeklampsie byla nakonec vyloučena, ale je to velké riziko mě pustit domu protože by to zas ten tlak asi vylítával , tak už to musim vydržet

18.09.2010

Tak bříško nám roste....Docela bych řekla že jednou tolik než v první těhu :-) Má strašné chutě a pořád se něčím cpu :)

Přidávám svůj pupík 16tt dle UTZ 17tt :)) Druhé těhu...

Jsem 13 tt. čekám dvojčata a břicho mám jako bych byla v 6 měsíci,nikdo mi 13tt. neveří. :€):
Jestli prý nemám blbě vypočítaný termín. :C]]:

29.07.2010

Tak zítra jdeme na první odběr krve, jsme v 8tt a doufám že už nás pan dr. brzy pošle na UTZ :))

Tak máme tak blbou zdr. sestru že jsem tam byla podruhé zbytečně...Přišla jsem o 10 minut déle a řekla mi že už to nestihne že by to trvalo moc dlouho protože je to první odběr tak ať přijdu 4.8. na krev a 6.8 do poradny...Asi tohle těhotenství budu víc v nemocnici než doma :( Chjo...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka