Deníček uživatele makushak

24.05.2013

Ahojky, tak už se také snad mohu zapsat a vše bude jen a jen v pořádku :-) mám za sebou 5tt, na UTZ váček a :h: uvidím za 3 týdny v HK nemocnici, kde začínám v poradně pro riziková těhu (kvůli mým zd

13.05.2013

Chce se mit říct ach joooo...krásné zpoždění 5 dní a negativní test...mám ještě udělat za 2 dny a pak na gyndu, když nezvaná červená návštěva nepřijde? To už jsem prožila v lednu.

Stres je všivák a MS může rozházet raz dva, každopádně držím palce, aby byla jen posunutá ovulka a za dva dny na tebe ty // vykoukli. :one: :a:

07.10.2010

Ahoj holky, také se chci trošičku pochlubit fotečkama se synáčkem, který svou spontánní a veselou povahou okouzlil i samotnou fotografku.

Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru
Filda s taťkou a mamkou v ateliéru

In reply to by makushak

já jsem si právě myslela, že je trošku starší (ale podle fotky se těžko poznává) a pak čtu, že začíná chodit. Ne ne Filípek je šikovný, kdyby nebyl, fotografka s ním zas až tolik nezmůže. Posíláme pusinku. (i od našeho Filípka :s:)
Gabča a Filípek

10.07.2010

:s: Tak jsem byl poprve u móře. Lidi to bylo vody! Já jsem pořád ukazoval do dálky a chtěl jsem plavat. Voda byla trochu chuťově divná, ale nějak jsem to neřešil.

prvně u móře
08.04.2010

Ahojky, před pár dny jsem tu psala, celá zmatená, že synáček lenůšek se nechce přetáčet ještě v 7 měsících. Šli jsme 2.den k MUDr.

Už je vše v pořádku, dal si jen ten náš prďolka na čas...

Ahoj, mě se Domís přetočil sám až v 8měs. Pediatr to neřešil, prohlásil, že je lenoch a bylo. Na vlastní žádost jsem si oběhala neurologa a rehabku (jen motivační cviky), ale jinak je Domís stále pomalík. Plazit se začal v 11měs., ve 13měs. začal lézt, teď mu bude 16měs. a ještě se ani nepostaví, takže jsme velký brdičky!!! Ale snad už se brzy rozchodí, MUSÍ :00: ! Jinak je tvůj chlapeček hezounký :a:

10.11.2009

Ahojky, takový je to už pašák, ten náš synáček, má 5 kg, 57cm. Je s ním děsná sranda :h:

Filípek v 10. týdnu
23.08.2009

Ahoj holky, tak já se s vámi loučím jako těhulka. Zítra ráno nastupuji do porodnice a v úterý bude Filípek už s námi!

Ahoj. Už jen dvě noci a budeš mít Filipka u sebe... :°O°: Držím palečky, ať máte průběh bez problémů a jste oba v pořádku a pustí vás brzo domu. Pa

Budu na tebe a Filípka moc myslet,ať má vše hladký průběh,přeji ti jen to nej ,je to zvláštní viď,takhle dopředu vědět,že pozítří už bude prďolka na světě!

to to uteklo tak už zítra jo? Super!!! Nervozita a strach je bohužel normální, taky ho prožívám a to ještě nevím přesný termínek, hold, bez toho to asi nejde, ale musíme myslet pozitivně, naše miminka nám za to stojí ne???!!! :||):

20.08.2009

Takhle jsme se dnes nechali zvěčnit, v úterý bude "císař pán" Filípek na světě:-)))

Možná poslední foto, dnas začínáme 39tt...

Děkuju Vám holky!!!Dnes se ve mě pere tolik pocitů - pláču, jsem šťastná, bojím se, těším se, jsem pěkně nervní, ptám se Filípka, zda ho můžu vytáhnout dřív...vražedná kombinace :) díky a také se mějte krásně!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka