Deníček uživatele Majkýsková

15.10.2008

Holky nevim, zda to tu už náhodou neproběhlo, ale nenašla jsem to, tak píšu já. :) Dneska mi přišla od Brejkyny SMS:

ivka2222

jak jinak než ohromná gratulace oběma :h: :h: :h: :h: malé je pěkný kousek :c:

31.07.2008

Tak jsme se dnes dověděli výsledky z tripple testů a oba jsme naprosto zdraví!!!

Moc gratuluji ze je vse jak ma :one: Taky uz bych tripple testy chtela mit za sebou ale musim si jeste 14 dni pockat :00: Uzivej si tehu :\x: :\x: :\x:

Tak to mooooc gratuluju! Já se taky dozvěděla co budeme nít až někdy kolem 21tt a to ještě bylo jen NEJSPÍŠ, pak, myslím, že ve 25tt na 3D se nám to konečně potvrdilo. Takže já to s jistotou vím jen nějaký 4 týdny. Takže hlavně že je prcek v pořádku a ty samozřejmě taky.

In reply to by Brejkyna

Děkujem. Jsem se celou cestu z gyndy včera culila jak měsíček na hnoji. Lidi v tramvaji si asi museli myslet, že jsme blázen.:-) Hnedka jsem se odměnila a koupila nějaký věcičky. No a myslím, že mi to budem taky vědět až po tom 4D, páč můj gyndař mi bude dělat UTZ až v tom 30tt. Pokud ho teda neukecám a nezaplatím, což asi jo.:-) A i kdybychom to nakonec zjistili až v lednu, tak mi to tak vadit nebude. Hlavní je, že bude zdravej. :one:

22.07.2008

Holky mám dotaz. Před týdnem mi brali krev na tripple testy a přesně ten den mi na krku zduřely uzliny, byly i dost bolestivý. Teďka už nebolej, ale pořád je mám zvětšený.

Ahojky,
hele nemela jsi ty uzliny zdurene v tom obdobi co jsi mela i ten opar? (muj opar uz je skoro pryc :) ) Pokud to bylo okolo toho tak neboj se nic , to je normalni. Ja ji mela take silene zdurenou , ale pry to s tim souvisi. To vis , ja byla tak vyklepana , ze jsem se dokumentovala :) Nicmene pokud mas nejake nejasnosti, jdi na www.porodnice.cz tam odpovidaji predni cesti porodnici na veskere dotazy. Ja si tam nasla o tom oparu.
Tak drzim palce na ty vysledky tech testu, dej vedet a bud v klidu. pappapapapa Lenka

In reply to by lenki

Moc děkuju. Ale už jsem se toho zbavila. Stačily dvě noci se šátkem na krku a mám klid.:-) Možná to bylo i tím oparem a přeci jen mi brali docela dost krve, tak asi nějaká vnitřní reakce. Výsledky už za 6 dní, tak to už vydržím.:-) A vědět dám.

13.07.2008

Tak zítra jdu ráno na odběry. Čím víc se to blíží, tím víc začínám být nervózní, co když to nebude v pořádku. Chjo. Tohle čekání na cokoli je nejhorší.

In reply to by Effka

Dík moc. Odběry mi neva, já jsem vždycky byla taková "masochistka", takže se dívám a zkoumám, jak to teče do tý zkumavky.:-) Ty výsledky jsou zatím ve hvězdách, ale pevně věřím, že vše bude OK a miminko je naprosto zdravý a v pořádku. Ono bych se z toho asi taky jinak zbláznila. :?

01.07.2008

Tak jsme jeli dneska s manželem koupit nálepky na autíko "baby on board" a nakonec jsme si přivezli KOČÁREK. Bylo to zcela neplánované, ale o to z něj mám větší radost.

In reply to by Brejkyna

Už tam máš odkazy. Nejftipnější na tom je to, že jsme jeli opravdu jen pro ty nálepky, vlezli samo do úplně jinýho krámu (jeli jsme na Čerňák a tam na tý druhý straně od nákupního centra jsou asi 3 krámy pro děti - Chicco a pak další dva) než jsme měli. Honza zamířil automaticky k Chiccu a prostě tenhle kočár mu tak učaroval, že když jsem se ptala, zda se dá zaplatit záloha, že bychom si ho tam nechali, tak řek, že žádná záloha, že ho rovnou vemem. No, tak ho máme doma. :/;x: Ale nálepky máme nakonec taky, jen je měli až v tom druhým, kde jsme se zastavili. :///: To jsem už ale musela zůstat v autě a Honzík tam jen vběhnul k pokladnám. Nevíš proč? :!k:

In reply to by Majkýsková

:s: :s: :s: Tohle nakupování já znám. Já byla minulý týden plavat a přišla jsem s plnou taškou oblečků na malou :s: Taky se mě Mates ptal, jestli měli v bazénu výprodeje, že toho mám tolik. Stavila jsem se totiž cestou v Tescu, když tam mají ty výprodeje. Tak jsem tam nechala 700kč, ale mám toho spousty. Kočárek už sem omrkla, je moooooc hezkej, ale já bych se bála tý světlý barvy.

26.06.2008

Jupííí, prcek je v pohodičce!!!

In reply to by ivka222

Tak to jsem věděla vždycky nebo si myslíš, že tu lezu po zdech či se houpu na lustru? ;) Jenže občas ani nicnedělání tomuhle nezabrání. Asi k tomu mám prostě sklon. Teďka jen můžu doufat, že to bude dobrý a konečně to přestane.

Uff, to mi spad kámen ze srdce. Mám radost, že je vše v pořádku. Tak teď už to snad bude všechno v pohodě.

25.06.2008

Tak si musím postěžovat. Celý minulý týden jsem měla od špinění klid, v PO proběhla kontrola, kde bylo vše OK a samozřejmě jsem zase začla dneska večer trošku špinit.

Kočko, co to vyvádíte? Držím pěsti ať je vše v pořádku. Já taky na začátku špinila, ale jen asi dva dny a bylo to v 7tt, dostala jsem Utrogestan a Ascorutin a byl klid. Tak hlavně odpočívej a nohy nahoru! Dej mi hned zítra vědět, jestli je to lepší.

jéé,tak tohle mě teda minulo,ale já zas měla a mám celé těhu protivné svědící kvasinky-to je taky rajc!!
tak zítra odpočívej a věř,bude líp!!

In reply to by Majkýsková

Neboj, určitě se to srovná a bude to dobrý.Já sem ve 13.týdnu musela do nemocnice, krvácela sem jak kráva na jatkách,hrozný:-(Byla sem z toho hotová,ubrečená,že asi potratim,ale pak se to zastavilo a po pár dnech mě pustili domu a snad už bude všechno dobrý.Držim palce!!! :k:

23.06.2008

Tak za hoďku jedu po týdnu na kontrolu kvůli špinění. Zobu prášky jak divá a z mého pohledu je to lepší, ale uvidíme, co řekne doktor. Snad bude všechno OK.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky