Deníček uživatele LucieLoL

05.01.2010

Ahoj holky :a: Tak jsem se právě vrátila z kontroly :*8*: Už tři týdny mě straší předčasným porodem a furt nic ://: Už tři týdny jsem otevřená na prst a na dnešním monitoru jsem mě

Ahoj holky, obě vás lituju, to musí být hrozný čekání ://: . Já jsem dnes 37+0 tt, zítra jdu do poradny a doufám, že mě doktor nebude takhle oblbovat. Vám přeju, ať už to co nejdříve máte za sebou a ať všechno dobře dopadne :||): .

Ahoj, i já jsem dnes 39+4. Dneska jsem byla na kontrole a doktor vypadal překvapeně, jak jsem připravená na porod. Dokonce mi řekl, že zítra bude výjimečně v porodnici, tak se tam třeba už uvidíme. KÉŽ BY!! ://: Na monitoru se mu moc nelíbila malá, protože jako obvykle spala, takže jsem kvůli té spící princezně musela na monitor ještě jednou do porodnice. Tak naštěstí OK. O kontrakcích na monitoru mi nikdy nic neříkal, tak ani nevím, jak na tom jsem. :?
Ale souhlasím s Tebou, že to čekání je už vopruz, ale aspoň vidíš, že v tom nejsi sama!! :a:

07.11.2009

Ahoj kočky :cat: Dokutálela jsem se úspěšně do 32týdne,je neskutečné jak to letí :00:Jako by to bylo minulý týden co jsem objevila //A dnes už mám břušek,že mám pocit,že už snad an

Bojím se kam až porosteme :)
03.08.2009

Ahoj holky!Jsem tady nová a těším se,že se s vámi budu moct podělit o radosti i starosti,kterých máme všechny požehnaně.

No nazdárek, jsme na tom docela podobně. Já jsem teda moc hubená nebyla, ale z loňských 58 kg jsem přes zimu přibrala na 64 a za těhotenství (jsem 21tt) dalších 5 kg nahoru, takže celkem 11 kg. Přítel pořád rejpe jak tloustnu, od mamky a okolí slyším jen, že moje mladší ségra měla takový břicho jako já teď až v 8 měsíci, do ničeho se nevejdu a chvílema z toho taky mám depky. Jo a nejhorší je, že když si vezmu v tomhle vedru sukni, tak mi dřou stehna o sebe a hroooozně to bolí :!k: :!k: :!k: - takže tak. Nic si z toho nedělej, až se nám mimísci narodí, hlídat budou tatínci a my budeme sportovat, jezdit na kole, chodit na spining atd.:) I když o tom silně pochybuju, každopádně na stresy z váhy asi bude dost času po porodu. Tak ať pěkně rostete, jste s mimískem zdraví a už žádné nervy z váhy. Stáňa.

In reply to by StanulaP

Ahoj Stáňo,díky,že mě chápeš.Jsme na tom opravdu skoro stejně,nikdy jsem si nemyslela,že budu vědět co to je šoupat o sebe nohama a vím :jawdrop: Navíc se stydím někde svléknout,takže jsem uplná bledula a to na kráse taky zrovna nepřidá.Obdivuji všechny baculky,které tyhle kila umí nosit celý život :one: Skříň s oblečením chodím jen utírat od prachu,od kalhotek,podprsenek(z dvojek čtverky) až po trička velikosti S a džínů č.26,se nevejdu do ničeho.Takže jak říkáš po porodu zabojujem :C/): :C/): i když na spining budu muset i s prckem,ale zvládneme to a budeme krásné maminky :C]]: A už doufám nebudu muset,tak jako teď,při pouhé cestě do obchodu,hodinu pochodovat po bytě a dívat se na tu cizí slečnu v zrcadlech :C]]: A kde máme do konce,co?Ještě si užijeme srandy :dance: Taky Vám přeju zdravíčko a radost z těhotenství.pa :+^*:

Ahoj Luci, já před otěhotněním nebyla žádný drobek, spíš naopak. Otěhotněla jsem a prozvracela 14 týdnů, takže jsem opadla o 8 kg a od té doby ještě o 2,nemůžu jíst nic jiného než zeleninu a ovoce, po ostatním je mi zle. Jenže přestože jsem teprve v 19. tt narostlo mi obrovské bříško, takže se mně každý ptá, kdy budu rodit, a když řeknu,že 31.12., tak kroutí hlavou a ptají se kolik jsem už nabrala. Lidi jsou praštěný, nic si z toho nedělej, jsi štíhlá, takže je na tobě znát každé deko a tělo si dělá zásoby na kojení :$}: Porodíš a za pár týdnů budeš na své původní váze :C]]: Těš se z mimíska a rostoucího bříška. Dědečkovi řekni ať je rád,že jste zdraví a kamarádky pošli do háje, stejně z nich mluví čirá závist :ww: Podívej se na celebrity, klidně přiberou 30 kg a nedělají si hlavu(a to si normálně sakra hlídají kila), protože ví, že to po porodu zase půjde dolů. Drž se a netrap se

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky