Deníček uživatele Elca

14.02.2011

Ahoj, maminky.

Ahoj,
poslala jsem ti do osobky odkaz, kde najdeš postup krok za krokem jak to udělat, včetně diskuse a doplňujících dotazů. Bohužel se sem nedá vložit odkaz :-( Je to hodně dlouhé, ale snad tam najdeš všechno, co potřebuješ vědět. :a:

In reply to by janula78

Děkuji MOC! Ten odkaz je k nezaplacení! Jsem nadšená ;) tohle vezme i můj muž. Nechtěl věřit tomu, že to jde a že je to legální a taky že stačí jen pár dnů být na té mateřské. Tak tady si to přečte černé na růžovém :///: Opravdu velký dík!

Ahojki :a: Eli ym to taky tak budeme dělat :metal: jako ta 4 letá je totál na prd :zadek: s tím se vyžít nedá :€\€: tak jak už ti tu jedna maminka píše tak chlap půjde jen na jeden den na mateřskou změní ji na 3 roky a pak přvede na tebe a je to :metal:

In reply to by denisa9191

Čauky, Deni ;) tak to jsem nevěděla, že to taky tak uděláte :) no tak aspoň mi to pak všecko dopodrobna vysvětlíš :s: Představ si, budeme mít obě ty prcky od sebe o dva roky ;) Rostík bude zas o půl Roku starší než to naše mrně :///:

In reply to by Elca

jj budeme :s: jinak to nejde, jako ta částka je fakt směšná mám ji už 2 měsíc a nedá se to s tím :r: takže jdeme do toho, ale to bude až po šestinedělí :||): no to mě ani nenapadlo teda :metal: to je super no už se těším na vás :qu: až se zase sejdeme :/;x:

15.06.2010

Ahoj tety!

Toník má už 10 měsíců
Toník má už 10 měsíců
Toník má už 10 měsíců
Toník má už 10 měsíců
Toník má už 10 měsíců
Toník má už 10 měsíců

Eli, ten je fakt kouzelný!!!! Máš tak krásnýho syna... No a ta černobílá fotka, ta je nejhezčí-je tam tááák roztomilej!

In reply to by stralu

jééé, děkuji moooc Luci :h: to já zas vždycky obdivuju vašeho Tadíka - ten je prostě dokonalý! No a bodejť by nebyl - jste s manželem oba krásní mladí lidé... máš úžasnou rodinu :one:

02.04.2010

Tak po hodně dlouhé době vkládám nové fotky. Hrozně to utíká a dětičky nám rostou před očima :€s€:

Tondulka 7 měsíců
Tondulka 7 měsíců
Tondulka 7 měsíců
Tondulka 7 měsíců

:h: já jak mám sama holčičku, tak z těch kluků jsem úplně naměkko :) má rošťáckej kukuč, k zulíbání

In reply to by Evora

Evičko děkuji :h: je to fakt číslo, má teď vztekací období a jak mu rostou ty zuby, tak je šíleně protivný :^O^: jinak já jsem zas celá pryč z těch vašich princezniček :girl:

09.12.2009

Tak vkládám pár svých neumělých výtvorů stvořených v programu "malování" Snad se aspoň zasmějete :-)

Vánoční přání
Vánoční přání
Vánoční přání

jé, vždyť se ti to povedlo. malej je rozkošnej. ta fotečka na tom obláčku, ta je fakt super. :qu: jsi šikulka. já bych to nezvládla

In reply to by Magdík.H

Magdičko děkuji moc za pochvalu jak mých výtvorů, tak našeho pokladu :#~: věřím, že bys to taky zvládla - chce to jen trpělivost... a neroztřískat vzteky myš, když se nedaří :s: :s: :s:

In reply to by Elca

brouček je úžasnej. já bych to nezvládla, a ani to nebudu zkoušet. na střední jsem spotřebu myší měla docela vysokou. taťka moc rád nebyl ://: trpělivost nemám :n: Ale taky chci fotit, čekám, až nám přijde vánoční oblečeníčko a skáču na to :dance: snad se nám to taky povede

moc pěkné fotečky, taky jsem chtěla malého vyfotit v čepičce jenže si ji sundává takže mi to asi nevyjde:(

13.11.2009

Tak tohle je náš miláček ve třech měsících - ani se nechce věřit, že měl někdy necelá tři kilečka, když teď vidím ty jeho faldíky :-) Nějak rychle nám ti drobečci rostou... :c:

Toník
Toník
Toník
Toník
Toník

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kristýnečko moooc děkuji za milá slovíčka :k: :h: :k: mně připadá, že je Toník celý po mně :-) zvlášť když kouknu na fotky jak jsem byla mimčo - to jsou úplně stejně vykulené oči a plešatá hlava :s:

Fotečky jsou bombasticky :w: važně Toníček je užasnej a ta poslední fotka je ligová :one: :c: je prostě k sežraní :C]]: :C]]: :C]]: jo a faldíky jaky :qu: :qu: :qu:

In reply to by makasovar

Jůů děkujeme mockrát za takovou chválu :h: :k: :h: prostě srpnová miminka se ohromně vydařila a to i ta narozená v červenci či září ;) :)

21.10.2009

Ahojte holčiny, dneska měl :h: Toníček :h: super den - byl veselý, plakal jen minimálně, dokonce i na procházce v kočárku byl hodný.

Pár fotek Toníka
Pár fotek Toníka
Pár fotek Toníka
Pár fotek Toníka
Pár fotek Toníka
Pár fotek Toníka

Elisko vse uz jsem ti povedela na facebooku kdybych to mela schrnout tak jste proste prekraaasnka rodinka , jde na vas videt jak jste stastni a Tonicek je naprosto kouzelnej!!! :h:

07.10.2009

Už jsou nám dva měsíce - to to letí!

Tondula
Tondula
Tondula
Tondula
Tondula

Elisko Tonicek je fakt uzasny ditko :h: jak rika Irka je jedinecny hlavne ten jeho kukucik :c: Takhle kuli ocka na krasnou maminku :h: A paseni konicku mu jde na :one: je to sikulinka malej :k:

05.10.2009

Ahojte holky moje milované srpnové :-)

Ahojky maminy!
Ahojky maminy!
Ahojky maminy!
Ahojky maminy!

Toníček je fašaček :one: a stim kde berou energii mi něco povídej :s: :n: :s: nechapu ja docela padam na zobak někdy tak se mějte krasně :a:

In reply to by makasovar

Děkujeme za pochvalu - no já teda taky padám už na hubu, ale za ty dva měsíce už jsem si na tu únavu docela zvykla :-) Pořád doufám, že se to už brzyčko zlepší a třeba se někdy ještě vyspím šest hodin v kuse :-)

In reply to by Elca

neboj jednou to musí vyjít :°: a už se nemužu dočkat :w: když jsem chodila do prace tak jsem se těšila na víkend že si pospím ale teď :n: to ani víkend nespraví :s: ale až to klapne to bude mazec je už to uplně vidím otevřu oči a bude svítit sluničko a na hodinach bude tak osm rano a naše miminečka budou i s mamčama do ružova vyhajany :qu: :C]]: no nic vratíme se zase na zem tak :ww: :a: ale jsou to stejně :#~:

27.04.2009

Ahojky srpňačky a spol.

Jé my byli také dlouho napříč, ale naštěstí jsme už hlavičkou dolů. Ten váš prďolka si to určitě rozmyslí.... přeci nebude trápit maminku :-)

ahoj Eli,
jen at si hovi, hlavne ze se ma dobre, ale urcite ma (teda podle me) vic casu na pretoceni, to zvladne :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky