Deníček uživatele Alaa

13.07.2011

tak jsem se nafotila, no tak jestli neco uvidite - teda krome bince na nocnim stolku :00: :///: ,sem to mohla taky uklidit,jeeee. No zaciname 17tt, co na to holky rikate?nikde nic,nebo se mi to zda?

pupek 17tt
pupek 17tt

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

prave prave, pidi pupek,az jsem z toho nesva, mam za chvilku pulku za sebou a nebyt tehu prukazky, tak ani nevim ze jsem tehu,ani moc nekope, hmhm, uz se tesim v pondeli na ultrazvuk ze je vse ok :)

Ahoj,
máš hezké bříško. Já začínám také 17.týden a mám bříško podobné (tvarově), ale menší. Jsem zvědavá, kdy to už bude vidět:) I když na druhou stranu asi lepší mít menší než se pak zbytečně brzy tahat s velkým břichem. Buďme rádi za to, že miminka jsou zatím prostorově skromná a nedávají nám tak zabrat, ale oni si to vyberou co nevidět:)

In reply to by Dhariya

juu,fakt jeste ,mensi?ja jsem prekvapena tim ze zname,kdyz cekali druhe,tak meli pupek snad od 10tt a ja stale nic, ne ze by mi to nejak vadilo,jen jsem tim fakt prekvapena. ale je pravda, lepsi nez se tahat s pupkem :€O: :///: :a:

In reply to by Alaa

Já jsem myslela, že jak otěhotním, hodně přiberu, k čemuž mám sklony celý život a že budu mít velké bříško, ale zhubla jsem 10kg a pupík mi roste fakt dost pomalu, hold prostě oproti normálu opravdu jiný stav:)) Známá mi říkala, že od pátého prý poroste bleskovou rychlostí, tak uvidíme:) Zatím jsem ráda, protože mě to neomezuje, tak zatím si užívám svobody pohybu dokud můžu:) Tak at nám hezky rostou:)

26.03.2010

JInak uz jsem veelkej kluk mam 10,5kg a 74cm :h:

Krystufek - veeelkej chlap:-))))
Krystufek - veeelkej chlap:-))))
Krystufek - veeelkej chlap:-))))
Krystufek - veeelkej chlap:-))))
04.02.2010

Jeeeee, to je oprvdu dobra zprava :qu: . Ja nekojit, tak jsi jdu dat panaka :qu: . Pokusila jsem se najit nejaky fota toho naseho psika. Je 13kg tezka, otec stenat ma tak 15kg max.

amyna - mamina stenat
amyna - mamina stenat
amyna - mamina stenat
04.02.2010

snad se mi to povede vlozit:-)

stenata
stenata
stenata

Ti jsou krásní, snad se vám je podaří udat. Kdybychom už jednoho pejska neměli, hned bych si pro jedno přijela...

In reply to by kaculis

Manzel si totiz vzdycky pral cerneho pejska, fenku:) A kdyz jsem mu napsala, ze je tu moznost mit cernou fenecku, tak se hnedka ptal na rasu. Tak mi to prosim napis a uvidime...mozna bychom si jednu holcicku mohli vzit:)

Děvče, jsou nádherní- nezávidím ti tu situaci. Bohužel nepomůžu.. Vždy´t útulky jsou od toho, aby pomohli v takové situaci, ne? To chtějí, abyste je zabili? Nechápu to.. :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky