Přidat komentář

Ahojky,
já rodila v Chrudimi před 2 lety. Porodní sál dobrý, por.asistentky skvělý, lékaři výborní. Převoz na novorozence - moje noční můra. Nevím, jestli to bylo hormonama, nebo sloužící lékařkou, ale nevzpomínám ráda. Pokud jsi fanatik do kojení, půjde ti to a bez problémů kojit budeš, běž do CR, oceníš to. Budou mít z tebe radost, že s tebou nemají starost.
V případě (můj případ), že kojení nejde dle představ personálu (nemocnice se řídí "Desaterem ke správnému kojení"), máš na problém zaděláno. Budeš otravovat s dokrmem, a setkáš se s neochotou dokrmit něčím jiným než svým odstříkaným mat.mlékem. To je ta lepší možnost.
Pokud nastane problém, že se mat.mléko prostě neutvoří, je to přímo v pr...... Dál se nebudu rozepisovat.
Lékařka, o které jsem se zmínila, již v nemocnici nepracuje. Jestli se tímto změnil přístup k matkám po porodu, které mají nějaký problém s kojením, to nevím, ale pevně věřím, že ano.
Mimochodem - narváno je všude, Chrudim taky mívá poslední dobou stop-stavy, stejně jako PCE nebo Hradec. Takže spíš než kam jít, budem řešit kde nás vezmou. Já osobně mám termín zač.ledna, ale mimi je nějak větší, takže se chystáme také kolem Vánoc.
Hodně štěstí a zdravé mimi přeje RIKI

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky