Přidat komentář

vždycky když slyším nějakou šestnáctku mluvit o tom, jak by chtěla mít děcko, tak si klepu na čelo. Jansě, i já měla v tomhle věku takovýhle řeči, ale nenapadlo by mě si to dítě pořídit. Ještě před pár lety jsem si přiapdala na dítě moc mladá a nevyzrálá. Teď je mi 27, čekám první mimčo a myslím si, že je to věk akorát. Vystudoval ajsem obor, který mě baví, dělám práci, která mě baví, už jsm něco prožila a hlavně mám určitý hodnoty, který chci svýmu dítěti vštípit a ty bych jako osmnáctka neměla. Mojí kámošce je devatenáct a pořád mluví o tom, že si dítě plánuje v jedenadvaceti, aby nebyla stará máma :-) A přitom je mentálně vyspělá asi jako naklíčená brambora...
Spolužačka ze střední maturovala s břichem, těsně po matuře porodila, před tím se teda s "tatínkem" vzala. jenže tatínkovi bylo v té době osmnáct a oba jsou až doteď nevyzrálí, nemají peníze, bydlí u rodičů. Když jsem u ní bla poprvé na návštěvě a chtěla jí pomoct s dítětem, tak tam lítala s holým zadkem (hledala kalhotky) a dítě jí tam řvalo v koutě špinavýa nejspíš hladový.
Teda, nějak jsem se rozohnila, ale zdá se mi zbytečný, že když je dneska antikoncepce dostupná a doktoři z toho nedělají žádnej problém, tak proč takhle hazardovat. samozřejmě se "nehoda" stát může a pak je třeba z někoho u koho bysme to ani nečekali zodpovědnej rodič...Když už je holce těch dvacet, tak to beru (ale taky jak u koho, znám vysokoškolačky u kterých bych si nedovedla představit, že budou matkami), ale v těch sedmnácti...to mi hlava nebere.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka