Přidat komentář

In reply to by baruska4

už to chápu, já byla na genetice ve 13tt a oni tam měří-prosvěcují to záhlaví a nekde jsem četla že do 2 cm je to OK a někde zase do 3cm, tak pak si vyber. Já jsem měla 1,3nebo 1,5 cm už přesně nevím. Jo a to je na ten syndrom.
Jinak mi je už docela OK, snažím se s tím vyrovnat. Když na to nemyslím, nebo někdo mi to nepřipomene, tak to jde. Jinak když si vzpomenu tak bečím. To víš 20tt je už půlka, nebo větší půlka těhotenství za tebou a teď musíš toto podstopit. Přešti si příspěvek co jsem psala tady Kačce o kousek víš. Jak ta hrůza probíhala:-(( Ve středu to bude již 14 dní po, ale až večer. Nekrvácím, je když se utřu tak mám krvavý hlen. A vůbec nevím jak to bude dlouho trvat, nikdo mi nic neřekl. Břicho už dobrý a prsa také. Jen mám povolené svalstvo, když jsem se s přítelem hrozně smála-měla jsem záchvat smíchu tak jsem měla co dělat udržet čůrání a tak jsem raději utíkala na Wc. Já jsem po tom dostala antibiotika na 7 dní ale brala jsem je raději 10dní, tak snad to bude dobrý na kontrole.
Jak píšeš, jsem moc nepochopila, co tě kočko bolí, jestli bříško nebo prsa? Ale to je podle mě po té revizi normální. Já jí měla jak jsem psala v 8/2006 jak jsem měla zamlklé v 8tt. A pak teď v březnu jsem tam měla váček a žádný plod uvnitř nerostl-žádná tečka tak jsem šla zase na revizi. A teď když to došlo tak daleko do 20tt tak se mi stane zase tohle. Nikomu bych to nepřála zažít, ale stále věřím, že příště to bude už v pořádku.
Kdyžtak písni, budu ráda.Papa Jana

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky