Přidat komentář

In reply to by Katerina.K

jak se ptáš, jo dali mi narkózu, ale až na to vyčištění. Ale jinak mi normálně vyvolali porod...bylo to hrozný, bolestí jsem křičela. Ihned jsem dostala antibiotika v kapačce.Mě zavedli nějaké tyčinky do čípku na roztažení-přes noc, ráno mě to vyndali a dali nějaký prášek do čípku a injekci také na roztažení. Po injekci to bolelo, jako stahy, ale nic moc, dalo se to vydržet. Odpoledne další injekceasi ve14h. Ale to pak od asi 17 hod néli dříve, jsem už měla bolesti po 3 minutách a tak mi dali kapačku, že to bude ještě horší a bylo, svíjela jsem se bolestí a tak mě převezli na samostatný pokoj pro klid.-to bylo asi v 19 hod. Vím že byla ulice-seriál. A po 20 hod jsem se otevřela a už neco chtělo líst ven a tak šup na sál. Doktorka-moje to ze mě vytáhla a pak mi odsvala placentu, protože jsem jí už neměla vcelku. Jak jsem měla v ní někde dirku, tak se mi tam dostal zánět. Bylo to hnusný a už jsem chtěla uspat a tak mě uspali a vyčistili a těsně před 21 hod jen byla na pokoji. To byla úleva od bolesti.
Já jsem měla také mimi zdravé a normálně velké. Měla jsem po genetice, jak tam všechno měří. A živé taky, jen ještě o měsíc větší než ty. Přý se to stane nějakým zánětem v krvy....cokoli a kdekoli v těle a pak se ti trožku udělá dirka v obalu-nevím jestli je to placenta a odteče ti voda trochu, mě se to stalo v 16tt a tak jsem ležela v nemocnici v klidu s antibiotikama ale stále vždy něco káplo. 3.12 jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi poví, ale chci po 3 měsících zkoušet znovu, ,5 roku se mi zdá dlouho a po 1 potratu jsem čekala ,5 roku a pak to nešlo skoro 2 roky a letos v březnu jsem byla na revizi a po 3 měsících šup na to a 4měsíc od reviže jsem asi otěhotněla.
Jinak jsem nastoupila v úterý a v pátek jsem šla domů s antibiotikama a s práškama na laktaci. Já jsem asi nastahovala, protože mám docela velké prsa.......:-))
papa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka