Přidat komentář

In reply to by Lubka

ono s těma chlapama to je na posrání všeobecně a v něčem jsou ti mladší horší v něčem je to zase obráceně.
Málokterý chlap má pocit, že musí mít dítě, většina by se bez nich obešlo a když, tak je to spíš chytne až jako starší. Pak bych řekla, že hodně rozchodů od chlapů je o tom, že mají pocit, že jim zkracujeme křídla a že jim něco uteče. Klidně by ve vztahu byli do smrti, ale jakmile se začne řešit svatba nebo děti, tak hodně z nich chytá paniku a vyklízí pole. A o žárlení na děti jsem toho už taky slyšela dost, je to sice nevyzrálé, ale taky dost časté, bez ohledu na věk. :00:
Nehledej v tom logiku, nezastávám se ho, ale je to jenom chlap, tak z něj nedělej nic víc :dance: a snaž se aspoň něco z toho pochopit a pak si v klidu popovídejte. Kdyby to byl opravdu takovej hajzl, poslal by tě do háje už před prvním IVF, pokud v tom není jiná slečna, tak si myslím, že je jenom vyplašenej z toho co by bylo a bude a když dostane trošku prostor a bude mít pocit, že to není až moc rozjetý vlak, tak hodí zpátečku.Věřím, že když do toho šel předtím, tak to sice a určitě bylo kvůli tobě, ale kvůli tomu, že tě má rád a věděl, že to chceš. Můžu tě ubezpečit, že v tomhle věku je opravdu málo pánů, kteří by se chtěli stát otcem ze svého přesvědčení.
Já mluvila o dětech od 20-ti let, bude mi 28. Můj manžel až letos na začátku roku, tj. v 34 letech začal kvůli dětem řádně vyšilovat a pořád o tom mluvil, takže ve finále to byl on, kterej rozhoupal celý kolotoč našeho IVF,protože já zrovna poslední dobou spíš řešila kariéru. Do té doby to bylo takovéto...... jednou a časem atd.atd., ale nechránili jsme se dlouho. Akorát prostě mu bylo předtím úplně jedno, jestli to dítě bude nebude.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka